torsdag 21. januar 2010

4 stjernes middag!

Min beste venninne har satt i gang et fantastisk konsept for oss som er hekta på 4 stjernes middag:D Hun har nemlig startet et arrangement på facebook der hun utfordrer alle til å bli med å kopiere 4 stjernes middag, men hun har døpt det om til
4 :-):-):-):-) middag da man heller tar venner i fra facebook! Og dette har jo bare tatt helt av.....antall bekreftede gjester er nå opp i 112 medlemmer og hovedpremien som vinneren stikker av med er gitt i fra Tv-Norge selv, som falt pladask for at hun hadde lagd dette arangementet! Jeg er bare så stolt av min vennine, og synes dette er en fantastisk ide! Men det er ikke forsent å melde seg inn i gruppen! Først var det tenkt at det skulle være Askim, Sarpsborg/Fredrikstad og Oslo....men med antall gjester så vokser det fort til flere steder;) Så hvis du vil være med på dette. Så søk opp 4:-):-):-):-)middag på facebook og meld dere inn! Dette er hva hun skriver selv på siden:Skal vi kopiere konseptet "4 stjernes middag" ??????? :-D :-D

For å få en bedre oversikt over hvor mange som faktisk ønsker å bli med på "4 stjerners middag" konseptet som jeg nå har døpt om til 4 :-) :-) :-) :-) middag siden vi tar venner ut ifra facebook. :-O

Vi vil da samle alle som melder seg på til en trekning om hvem som havner på samme gruppe og hvem som blir førstemann ut o.s.v slik at dette blir mest mulig rettferdig for alle. Noen havner sammen med bare ukjente og koselige mennesker og andre sammen med noen kjente koselige mennesker. yooohooo...dette kan bli spennende og ikke minst utfordrende. En ypperlig anledning til å utvide ditt nettverk av nye, spennende og interessante venner..
Premie og terningkast skal vi selvsagt også ha. :-D :-D Jeg popper over av små artige ideer for å få til dette her...så nå står dette litt på hva dere ønsker.
Vi satser på områdene Oslo - Askim - Fredrikstad - Sarpsborg.

21. Januar-2010

Så er en hovedpremie klar fra TVNORGE... og det er fastsatt at gruppen du havner i bestemmer sammen hvilke 4 dager dette skal gjennomføres i løpet av 2 uker. Hvilke to uker som gjelder kommer snart. :-DJeg vil snart ta bort all info som står ovenfor og legge inn flere klare kjøre regler for gjennomførelsen. :-DJeg lukker arrangementet førstkommende søndag 24. Januar... dette for å ikke plutselig ha mindre eller flere gjester uten at jeg har kontroll på hvem og hva som skjer. :-OFortsatt viktig at dere titter innom her av egen interesse da dere ikke får opp varsel for ny info og el kommentarer fra andre her nedenfor. :-D. Og hva er bedre enn å spise god mat og kanskje få nye venner for livet;)
      

Er  det rart jeg er stolt av henne!!!!! Så hvis dette høres spennende ut så meld dere på! Og har du ikke facebook, så send meg gjerne en mail!!!!

post signature

4 kommentarer:

 1. Ikke så mye for meg, hvis kulinariske utskjeielser består i å eventuelt prøve en ny pose fra Toro;o)))), men jeg forstår du er stolt av din venninne;O)))
  Jeg er kjempestolt av min beste venninne som skal bli butikksjef i den nye stoff og stilbutikken i Kristiansand;o))))
  Godt vi har gode venninner;o))
  Ha en flott og kulinarisk helg.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Så skøy ! Jeg har tenkt akkurat samme tanken, men skal invitere venner ikke nødvedigvis facebook venner.
  Ettersom jeg bor på Helgeland er det langt til Sarpsborg området! Men lykke til!
  Ellinor
  ellinor@tonnes.no

  SvarSlett
 3. Fantastisk ide. Skjønner at du er stolt av venninnen din. Jeg har satt meg opp på 'kanskje' på Facebook. Må bare se når alle brikker er på plass om jeg får til i praksis å gjennomføre det. Har vi flyttet da, barnevakt evt 4 dgr på rad osv. Uansett, jeg har veldig LYST til å være med. Etter å ha sett på Sharif, så skjønner jeg jo at man ikke trenger å være stjernekokk heller :-). Ha ha - egg med skall på i tomatsuppa. Man kommer veldig langt med god stemning. Takk for tips til huset vårt og skap. Supert. Du har stående tilbud om å komme og se når barna har lagt seg. Når passer det (send gjerne SMS)?
  Klem

  SvarSlett
 4. Dette er bare kjempe morsomt og vi fikk en knall avslutning hos deg på lørdag Linda:-))Vi sprudler over av konkurranseinstink og mye humor og artige underholdninger.gleder meg stort til den 19 februar og ser frem til å møte de fleste av dere som er med der:-))))Du har laget en flott side her.Laila

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails