onsdag 10. februar 2010

Så stolt!

Vet at forrige innlegg var om 4:-):-):-):-)middag som min kjære venninne har satt i gang på facebook! Og i helgen kom Øvre vår lokal avis på besøk for å interjuve henne og en av gruppene! 

Her er 2 av mine kjære venninner, Gro-Anita i svart og lilla og Sara i blomster topp!
Virkelige flotte bilder av dem begge! 


Her er bordet til min venninne Sara som er i en annen gruppe enn meg! Hun bor i skogen så hennes bord og meny bestod av inspill derifra! Nydelig bord spør du meg!


De hadde tatt masse bilder og dere kan lese mer her hvis dere er nysgjerrig! Jeg er så stolt over hvor fantastisk flink min venninne er som har dratt i gang dette her! Hun har 3 barn og er i full jobb! Er det rart jeg er stolt! Og så morsomt jeg har det i gruppen min! 3 helt ukjente mennesker jeg aldri har truffet før, men som jeg nå føler jeg kjenner:D Og til helgen skal jeg kose meg enda mer både fredag og lørdag!! Vi snakkes;) (bildene er lånt av Øvre)

post signature

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Så utruli artig!! God ide, og kjempe spennande med 4:):):):) middag,hihi.. det va en genial ide! Og så monge fine dekka bord;) kosli blogg du har:)

  SvarSlett
 2. Har lest om dette i avisen i dag - så spennende.

  SvarSlett
 3. heisann og Hopsann !!

  For ett nydelig bord du dekket på ...det kan ikke jeg !!Og elsket bordet til venninnen til venninnen din...er det gammelt eller ??

  Ellers var jef til legen...prøvde meg på ...du vet...men det jeg ikke viste er at jeg har gått ned 12 kilo etter at jeg besøkte deg...men jeg viste ikke om det så plutserlig var bmi 29,,,kjiiip !!

  Så her er det gammeldags trim som må til...å lukk kjeften ;)

  Kos deg vidre med middagene.

  Klem

  SvarSlett
 4. Dette hørets kjempe spennende ut!!!
  og nydelig dekket bord og to flotte damer!!!
  Ønsker dere en flott 4 dagers middag!!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 5. Utrolig kult!!!! Helt herlig..Må jeg lese mer om ja:)
  Klem til deg

  SvarSlett
 6. Låter verkligen spännande och roligt! Träbordet var väldigt läckert!

  Klem Pia

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails