søndag 10. mai 2009

Kjøkkenet vårt før og etter!



Sånn så kjøkkenet ut når vi tok over huset. Den grønne fargen slo i mot deg når du gikk inn der...


Man kan vel si at fargen var spesiell....








Vi tok en sjanse og malte benkeplatene....vi lakket de etterpå med 3 strøk, så jeg håper at det holder! Vi skal jo bytte kjøkken om et par år, men jeg orket ikke å ha det sånn så vi fant ut at det er bedre å male det enn så lenge!












Kaoset varte en ukes tid....til vi kom i mål..!!!









Knottene kjøpte vi på ikea og det ble også 4 ny kjøkken stoler derifra...Utrolig hva et par liter med maling kan gjøre!!!! Far i huset far ikke helt fornøyd med at grønn fargen snek seg litt tilbake igjen....men jeg synes det ble et friskt innlegg....mangler jo en hel del ting som brødboks etc for alt jeg hadde i fra før var i stål...men vi må ta litt og litt!!!







De små hvite kurvene kjøpte jeg på ikea. Er kjempe fornøyd med dem og har lys etc i dem.














Vi hadde bursdag her i huset i går(mor i huset fylte 36 år...) så jeg fikk så mange blomster....!!!
















Skapet hadde blyglass jeg fjernet og heller satt inn hønsenetting. Bakgrunnen er mørkebrun, så jeg vurderer nå og legge tapet der, evt male det hvit.....hva synes dere???




Fikk disse vakre rosene av min svigerinne og lyktene og en liten diamant i fra min søte vennine Monica!!!Heldige meg:O)Ønsker alle en kjempe fin uke!!!



7 kommentarer:

 1. Det ble fint !!!
  Og gratulee på etterskudd !!
  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulere med gårsdagen,og nytt kjøkken...Utrolig hva noen malingstrøk kan gjøre en forskjell...Likte skapet m/hønsenetting der også jeg da vøtt..Jeg hadde nok malt det hvitt inni også...for da kommer nettingen enda mer frem..og det som skal være inni der...hi.hi..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 3. woww så flott kjøkkenet ble,det er utrolig hvor mye litt maling kan gjøre.Ønsker deg også en fin uke,håper god været slår til i Østfold denne uken.Vi krysser fingrene for at vi slipper en 17 mai til pakket inn i ullklær.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kjøkken,kjempelekkert!!!Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 5. Det ble utrolig fint!;) Maling kan gjøre så såogsi ALT finere!;) hihi

  SvarSlett
 6. ja det må man si ...KJEMPE lekkert ble kjøkkenet :O) også hadde jeg malt skapet inni ,detaljene kommer bedre frem. Der har du brukt hønsenetting :O),tenkt å gjøre det samme på et vitrineskap som må males først...
  Fin terasse, er desverre ikke så varmt her ennå, men det sies at det kommer til helga.

  SvarSlett
 7. Hei! Det er visst en stund siden kjøkkenet deres ble pusset opp, det ble veldig fint! Vi har kjøkkeninnredning som ligner på deres før det ble malt. Jeg vil gjøre det samme, men har ikke gjort noe slikt før. Kan jeg få be deg om tips? Deres var sikkert også (som vårt) litt hakket og skrapet etter mange års bruk. Pusset dere ned alle flater før maling eller kun grunnet og malt? Hvordan løste dere det? Og hva slags maling har dere brukt? Oljemaling interiør?? Glansgrad?? Og benkeplaten? Vår er i laminat - kan den også males?

  Lurer også på hvor lenge dere holdt på? Rett før jul er det jo ikke lurt å stå med oppussingskaos på kjøkkenet.. Men har en uke nå som jeg kunne satt i gang og kjørt på.

  Hilsen Linda

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails