lørdag 10. oktober 2009

Fint folk på besøk!


Fikk sms i dag fra Irina og hun er på vei nedover til Oslo og skal komme på besøk til meg......merket at panikken grep meg! Hun som er dronningen av sølv sprayen og skal nå ha utstilling på Kunstindustrimuseumet i Trondheim....hun skal til meg for å hente noen møbler jeg oppbevarer for henne! Jeg visste jo at hun før eller siden skulle komme...men nå ligger det jo gips,parkett og takplater midt i stua.....! Ikke har jeg fått hengt opp gardiner der heller....(må lånt meg en handyman først og de er som regel opptatt) Så jeg hev meg i bilen og handlet vogna full...for jeg hadde ingen anelse på når de skulle komme...og Irina er jo på slankern så flink hun er! Hva skal man da servere??? Så jeg kjøpte både inn middagsmat og tenkte pytt la gå...jeg lager en ostekake. Og så skulle jeg ha fått ryddet litt også da utenfor...for mens jeg har holdt på inne i huset er det ikke akkurat luket i bedene....ha ha ha, må jo bare le av meg selv! Gudskjelov så er resten av huset ryddig for jeg liker å ha det bloggifisert...! Så nå er det ostekake laging og jeg må gå over gulvene en gang til! For man vil jo gi et godt inntrykk når man skal møtes for første gang! Er det flere som er lik meg??? Men så tenker jeg, Irina er jo så herlig dame at hun sikkert ikke merker at gipsplatene ligger i stua engang! Men jeg gleder meg så til å møte henne og familien og masse interiør tips! Nå får jeg hive meg rundt og fortsette;) Klem fra Linda

12 kommentarer:

 1. Hehe, kjente panikken komme da jeg leste det morsomme innlegget ditt:-) Kjente meg igjen:-) Håper besøk og kake var kos:-)

  SvarSlett
 2. Har en utfordring til deg inne hos meg!;)

  SvarSlett
 3. Hei igjen;o)))
  He he, hadde hatt den samme følelse av panikk;o)
  Men om Irina bare er en kvart så hyggelig som hun er på bloggen, så har du intet å frykte;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen jeg også *lol*
  Syntes jeg kunne kjenne panikken komme da jeg leste innlegget hehe :))
  Håper møtet gikk superb og fortatt go helg til deg!!
  Klem Unn Hege.

  SvarSlett
 5. Hehe ja kjenner meg i igjen der. Her stikker hele familien ut da vi venter besøk, kan ikke forstå hvorfor! *ler*.

  God helg.

  SvarSlett
 6. Irina er jo bare så herlig. Hun er sikkert enkel å ha på besøk. Men jeg forstår deg godt ja. Men lykke til med besøket, kos dere masse.
  Nyt helgen.
  Klem<3

  SvarSlett
 7. Ja jeg kjenner meg igjen- synes det er kjedelig å ha et kaotisk hus når jeg får besøk som jeg vet om- er det uanmeldt så tenker jeg at de får ta det sånn som det er;) Det blir sikkert kjempekoselig uansett- og Irina driver jo stadig med oppussing- så hun har sikkert sett det meste før;)
  Håper du får en flott dag i morgen!

  SvarSlett
 8. Hehe... kjenner meg godt igjen! :) I går kom datteren til mine nyinnflyttede naboer på besøk, og det var greit for hun er 5 år, men like etter kom moren innom. Altså min helt ferske nabo, enda nyere i strøket enn jeg er, og jeg hadde fremdeles flyttekasser i gangen. :S Da ble det panikkrydding, og innen faren kom for å hente den lille var gangen strøken. Så jeg ser for meg samtalen der i huset.
  Moren; "Tenk, hun har bodd der i hele tre uker. Vi har bare bodd her EN dag og har allerede fått mer orden."
  Faren; "Hva mener du? Det var helt ryddig og fint hos henne... du min kjære har litt å lære der!"
  *gliser* ;)

  SvarSlett
 9. God morgen! Så spennende med oppussing av soverommet ditt! Tenker meg du gleder deg til det er ferdig:) Det blir mye støv og rot i en oppussingperiode..og ikke akkurat det en ønsker å vise besøket som kommer:) Liker også å ha huset i orden når vi får besøk..kanskje mest for min egen del:)
  Takk for fine ord, og "mormor" blir jeg heldigvis ikke, det fixet jeg for et år siden...
  Kos dere..og ha en fin søndag!!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 10. Ha ha ha..kjente stresset ditt ja :)

  Men de fleste vet jo hvordan der er å leve i oppussing, det er ikke bare bare det!

  God søndag videre!

  Klem

  SvarSlett
 11. kjente meg igjen i dette innlegget, ja!
  - men slapp av Irina virker VELIG hyggelig.-)
  Skulle gjeerne møtt henne selv , kan du hilse fra meg!
  ha en fin søndag, kos deg/dere:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 12. Heihei! Skjønner godt at du ble stressa, jeg er på samme måte :) Man vil at alt skal skinne! Er sikker på at det er kjempekoselig å komme på besøk til deg :) Ostekake, nam!

  Håper du hadde en fin lørdag og søndag :) Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails