mandag 5. juli 2010

Lykken er...

Lykken er å drikke en varm kopp med te som du har vært så heldig å arve fra en kjær venninne!


Som faktisk har lest bloggen min og har funnet ut at det var akkurat en slik kopp jeg har ønsket meg (les her) leenge.   Men koppene er såpass dyre at de har blitt stående på ønskelisten min! Og det beste var at min kjære venninne sa; den har blitt litt slitt etter bruk og gullet har blitt vasket av, men du er jo ikke så glad i gull så da passer det vel bra! Og denne koppen passer mye bedre i ditt hjem enn mitt! Så nå koser jeg meg en stor kopp te og tenker på hvor utrolig heldig jeg er som har så snille venninner som vet akkurat hvordan de skal glede meg! Ønsker dere alle en fin uke, og husk, det er ikke mye som skal til å glede andre! De fleste gangene holder det med et smil og et vennlig ord! Stor klem 


post signature

6 kommentarer:

 1. Heisann!
  For en nydelig kopp!
  Heldig du:)
  Ja, man skal sette pris på gode venner!
  Ha en fortsatt strålandes kveld.
  Klem Elin:))

  SvarSlett
 2. Oooo, heldiggrisen, den var (og her må jeg rett å slett slå over på trøndersk) dritfin!!! :D

  SvarSlett
 3. Hei vennen! Du har ikke hatt ferie ser jeg. Så utrolig fint både huset og uteplassen er blitt! :) Og slitan med ny traktor og ny kopp! (Det kunne blitt mange kopper for den traktoren tenker jeg. ;))To flotte gaver gitt med hjerte... slikt varmer vet jeg! :)

  Du... jeg tenkte litt på det der med flørtingen et par kvelder, hadde jo barnevakt og alt tilgjengelig... men... æh... jeg må på det varmeste anbefale boken Dronningofferet! Det ble et slikt vanskelig valg; Bok eller flørt, bok eller flørt... BOK! ;)

  Takk! Jeg synes jo Amir er den vakreste gutten i verden, men så har jeg da også mamma- briller på selvfølgelig. ;)

  Stoooor klem

  Ps! Jeg er anonym i dag, for hver gang jeg går inn på en annen blogg enn min blir jeg logget ut. :( Men jeg tror du vet hvem jeg er. ;)

  SvarSlett
 4. Heisann :)

  Nydelig kopp min venn...og enda nyderligere blir den at du har fått den av noen som står deg nær :)
  heldige du....og enda heldigere din veninne som har deg som venn :)

  Klemz

  SvarSlett
 5. Hahhaaa, så jag hade roligt åt din kursidé!!!

  Och åååh, så glad jag blir för din skull! Tänk att ha en sådan hjärtlig vän!!!!!! Kopparna är superfina!

  Stor bamseklem fra mig också!
  -Pia-

  SvarSlett
 6. Herlig sommerlig, også fint det har blitt på terassen din. Håper du får mange fine dager her. Huset ditt var også flott med ny farge. Jeg ønsker deg en riktig god sommer Linda. Så får jeg håpe jeg får litt inspirasjon og blir litt flinkere til å bidra i blogglandia til høsten. Men jeg følger med deg:o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails