tirsdag 13. juli 2010

Stormen!


Var det flere av dere som fikk besøk av uværet i natt? Jeg våknet i hvertfall opp...eller jeg hadde vel egentlig nettopp lagt meg når helvete begynnte.... For et uvær det var...jeg var nødt til å løpe rundt å lukke igjen alle vinduene og så måtte jeg ut for å se etter pus! Gudskjelov for det, for denne svima her hadde lagt seg uten å sjekke om Knerten hadde det bra!
 
Han stod nemlig med vinduene på vid gap så regnet sprutet inn! Men jeg fikk reddet han fra å drukne;) Verre gikk det med tørkestativet......det knakk tvert av! Noen av dere andre som fikk litt mer action i natt enn dere ønsket???Ps pus kom trygt i hus;)

6 kommentarer:

 1. Men, men, hvordan gikk det med pus da? Fant du han å fikk han inn i trygghet??
  Ikke uvær på det nivået her, min forrige natta blåste det skikkelig uten at noen skade skjedde! :P

  SvarSlett
 2. Nei, for å være ærlig var det mindre action her i natt enn jeg kunne tenkes å ønske meg. ;)

  Du har selvfølgelig åpen invitasjon vennen! :) Men jeg må jo advare om at deler av hytten ennå er furudøden. Min far er mektig som Roma på det der. Men som du vet... Roma falt til slutt, så ingenting er umulig. ;)

  Bra du fikk reddet Knerten. Og pus håper jeg!

  Stooor klem

  SvarSlett
 3. Huff og huff, ikke bra. Jeg skjønner at det var storm over mot dine kanter, ja. Herifra så det betraktelig roligere ut. Vel kom det mengder med regn, men vi stod under tak og beundret alle de tusen lyn som flerret over himmelen.. mer å foretrekke på avstand, men andre ord:)
  Elin:))

  SvarSlett
 4. Tor med hammeren var her også - men knakk ikke noe;-D
  Vi sto lenge og kikket på "lys-showet" .., og endte med alle ungene i min seng..!
  Ha en fin dag,
  klem H.

  SvarSlett
 5. Jag vet att man icke bör skratta åt en annans missöde, men det ser såå roligt ut, med ditt byksträcke...hahhaaa!

  Ha en LUGN fortsättning!

  Klem fra Pia

  SvarSlett
 6. Uff,dette hørtest ikke noe særlig koselig ut!Ser at det gjikk ille med tørkestativet ditt...Heldigvis har vi berget for uværet...enda!Det værste er for meg når Lynet slår til,det hater jeg,redd som bare det !Hørte på værmeld. ikveld at det er fare for torden og lyn inatt eller morgen... Ha ei flott helg,klem sissel

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails