onsdag 10. mars 2010

En litt ivrig mor....

Datteren min hadde kunstprosjekt på skolen. Der hun skulle lage drømme rommet sitt! Hun satte i gang, og var kjempe flink...så kom mormor på beøk og hun så pappesken og tenkte som hun alltid gjør..å søppel, dette kaster vi! Så der stod datteren min da stakkar uten et prosjekt....

Så da var det å begynne på nytt og få tak i pappesker og små esker og diverse annet utstyr! 

Men da det var litt kort frist, fikk jeg lov til å hjelpe til litt. Hun hadde allerede funnet ut hva hun skulle bruke, så det var bare å følge planen....eplet har ikke falt så langt i fra stammen, og hun er en ivrig interiør entusiast selv! Men jeg er ikke så veldig styrbar...og ble vel litt ivrig for å si det sånn....før hun visste ordet av det hadde jeg tatt over kontrollen og levde meg helt inn i prosjektet...Pappesken ble tapesert, taket malt hvit og parkett ble lagt som gulv!

Walk in closet, er jo alle pikers drøm(og mitt), så dette lagde hun helt selv! Uten min hjelp!


Men når det kom til rommet, tok jeg nok litt av...hadde det bare så morsomt av å sitte å klippe og lime! Og før jeg visste ordet av det, var klokken passert over 1200..Man skal vel ikke ta over slik jeg kanskje gjorde litt...hi hi...men vi koste oss sammen veldig og fant ut at nå må mamma(meg) få kjøpt en symaskin;) Men selv om jeg hjalp til en del, så synes jeg hun var utrolig flink! Og er kjempe stolt av resultatet hennes! Selv om jeg hadde en finger med i spillet;)  
post signature

11 kommentarer:

 1. Så kjekt da! Har selv en datter på et halvt år - og kan ikke vente til å være med på alle hennes fremtidigeprosjekter!

  Kos

  HUSET PÅ HØYDEN

  SvarSlett
 2. Så gøy! Og utrolig fint det ble!

  SvarSlett
 3. WOW lekkert !! vet jo at dette kan hun...men tapeten på walk in closet hvor er det kjøpt ?? me like...er det gavepapir

  SvarSlett
 4. Ett riktig koselig hjem, med eller- uten hjelp fra mamma.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 5. Hehehe, bestemødre er virkelig ryddere ja! :P Det ble i alle fall lekkert i denne versjonen! Hadde flytta rett inn hvis jeg var 10 cm høy jeg i alle fall!

  SvarSlett
 6. Hahaahohoo!!! Jag fick ett gott skratt av vad mommo gjorde med "skräpet"!

  Men, resultatet blev JÄTTE FINT!!!!
  Kan tro att det var svårt att hålla fingrarna i styr...

  Kram!!! Och hälsa dottern din!
  -Pia-

  SvarSlett
 7. Ligg ein liten gave til deg inne hos meg;)

  Klem Ann

  SvarSlett
 8. Så flinke dere har vært! :) Et slikt soverom kunne jeg også tenkt meg!

  Bare en kort tur innom for å ønske deg en riktig god helg vennen! :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Det blei jo veldig flott. Så flinke dere har vært!
  Klem Elin

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails