fredag 30. april 2010

Goood mooooorning everyone!


God morgen alle sammen! Her skjer det store ting, men det er utenfor huset denne gangen! Hagen er en stor kaos, og det er ikke mye ryddig utenfor huset nå. Men i går ble huset vasket og er klar for maling! Det skjer ikke før om 2 uker, men jeg gleder meg som en unge allerede! Det skal bli deilig å få en annen farge på huset!
Og jeg regner med at dere alle tipper riktig på hvilken farge det
blir;)


Her har vi alle spist frokost! Dattern min fikk servert omelett på sengen og var veldig fornøyd med mamman sin! Hun fyllte 14 år for noen dager siden og skal ha et lite jente lag i dag på Peppes pizza!   


Mens jeg spiste dette til frokost...sånn er det når jeg slår meg sammen med Kaoskontroll og skal ned i vekt! Ellers så ønsker jeg dere alle sammen en herlig helg, jeg er på vei til en venninne for å hjelpe henne med flytting! Og tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger på stolen! Det varmet! See u later!   

post signature

3 kommentarer:

 1. Giveaway inne hos meg, velkommen skal du være.

  Klem C.

  SvarSlett
 2. Så deilig å fått vasket hele huset da.. lykke til med malingen om noen uker:) Blir nok kjempe fint! Hvitt det blir? :)

  SvarSlett
 3. Heia.
  Kom over bloggen din i dag, for noen flotte stoler du har fiksa opp, den hvite var bare så nydelig, jeg er okså på leiting etter sånne stoler, men ikke lett å få tak i!! Et fint hjem du har. Ha en fin komende uke.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails