tirsdag 6. juli 2010

Hva skjuler du i din veske...utfordring!


Jeg fikk en utfordring i går fra søte Camilla med den herlige bloggen Camillas Castle der jeg skulle vise frem noe jeg ikke klarte å gå i fra og som mer eller mindre alltid følger meg! Vel, jeg klarer meg ikke uten lommboka mi(som jeg glemte å ta bilde av) og uten mobilen føler jeg nesten naken.....men uten adgangs kortet til jobben står jeg der og henger og det leeeenge! Jeg pleier alltid å være på jobb kl 0700, de andre kommer 0800......men du må ikke glemme lipglossen min som sies skal gi volum til leppene...og JA jeg tror på alt det der og kjøper så klart! Og så vil jeg gjerne ha noe drops eller tyggegummi! Etter jeg har sluttet å røyke er dette en MUST! Ufordringen gir jeg videre til Villa Kaos, Camilla's vindunderlige verden og All of Irina. Håper dere tar den;)Og hvis dere er noen andre som har lyst, så værsegod! Natta klem fra meg  
post signature

5 kommentarer:

 1. Fornøyelig lesing. Jeg beit også på reklamen og har samme lipgloss som deg. Ei venninde satt og lurte på hva jeg hadde gjort med leppene FØR jeg fortalte om den volumgivende lipglossen. Reklamen holdt hva den lovte der :-).

  SvarSlett
 2. Stemmer i mobil og lipgloss =)Og så må jeg si at du er flink som har sluttet å røyke!! Har aldri røyket selv, men har skjønt at det ikke bare er enkelt å slutte.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige hilsener. Hvis jeg skulle kun anbefalt 1 fitness DVD for å komme seg i form, ville det vært Elle McPherson The body workout. Vakre omgivelser som får deg i godt humør, og både aerob- og styrketrening i samme treningsøkt.

  SvarSlett
 4. Hehe, vi har nokså like avhengigheter ser jeg! :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails