fredag 17. juli 2009

Det skjer ting her i huset...

Operasjon mal alle møblene du kommer over Linda begynner å ta form......enn så lenge er favoritt fargen hvit....men det kommer enn annen farge også etterhvert......må bare bli ferdig med de 6-7 tingene jeg holder på med nå....har lett frebilsk etter noen møbel ben, men tror jeg har kommet på en løsning...men det skal jeg ikke vise dere før jeg er ferdig!!!!
Kollegaen min på jobben mener jeg ikke kommer til å gi meg før Finn.no er borte!!!!Huff, det er vel noe sannhet i det!Ønsker alle en riktig fin helg...jeg skal snart på "maleloftet" for å fortsette med å gjøre ting jeg ikke kan, men prøver meg på!En stor klem fra Linda

10 kommentarer:

 1. Å det runde bordet der er jo så skjønt. Jeg har et slikt et jeg også, men venter på å få plate på det.... Ditt ble jo kjempe skjønt!! Tipper det skal bli ferdig med litt blomster og pynt på! Hihi.

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 2. så utrolig skjønt rundt bord, men lekre føtter med utskjæringer. ja finn, "han er farlig han" hihi ønsker deg en ndyelig helg:) klem monica

  SvarSlett
 3. Hei...her males..skjønner jeg:))

  Koselig blogg du har. Jeg holder også på med maling og spann...det lysner hos meg også.
  Tusen takk for hyggelig hilsen, sommerklem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kjempekoselig kommentar. Jeg kjenner igjen bloggen din, var så vidt innom her en sen sen kveld/natt da jeg surfet meg gjennom mange flotte blogger. Likte din blogg veldig godt og skrev opp navnet så jeg skulle huske den. Du har masse flott i bloggen din. Nå er du lagt til hos meg også. Ha en fin kveld og god helg til deg også, hilsen Nicco

  SvarSlett
 5. Sånnt et skjønt bord;o)
  Her males litt her også, men med 2 barn på 2 og 4 år, begrenser det seg litt. Og kveldene brukes mye til å blogge. Men kommer sterkere tilbake håper jeg, har plenty maleproskjekter.
  Klem Linda;o)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for hyggelig hilsen!
  Så flott det bordet ble! Utrolig hva litt maling kan få til :)

  På finn.no finner man mye fint ;P

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Nydelig bord! D uer flink til å spore opp kupp skjønner jeg. Akkurat nå har jeg en liten pause- men det varer no kikke lenge før jeg tr frem malerkosten og setter i gang igjen;)
  natti natt!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselig kommentar! :)
  Det lille bordet ditt var kjempesøtt!
  Ha en fin dag!
  Klem*

  SvarSlett
 9. Wow! For en enrgi! Ja, det er skummelt med Finn. Mange lekre godbiter der. Skulle ønske jeg hadde bedre plass så skulle jeg vært med på å tømme det jeg og. Hihi!
  Har en liten ting til deg hos meg.
  Fortsatt god helg og ha ei flott uke!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails