søndag 12. juli 2009

Minimakeover og nytt kjøkkenbord!!!!

Dette gamle bordet hadde vi, eldre malt eikebord. Men det var så trangt rundt det med Henriksdal stolene at kjøkkenplassen ble mer bare til pynt!!! Så gleden var STOR når vi endelig har fått oss et bord som passet!!!
Dette blyskapet stod i et skap som jeg har vist dere tidligere...men i all iver glemte jeg så klart å ta bilde av det!!!TYPISK! Men skapet var i samme farge som vist her. Så får dere et lite innblikk....

Så byttet jeg ut blyglasset og satt inn hønsenetting...men da dukket jo den brune bakgrunnen opp...så sånn her har det stått i flere måneder......har at planen klar men ikke ork å gjennomføre det!!!!(Noen som kjenner seg igjen???)Men så kom jeg over denne flott tapeten på en HARRYTUR til Sverige....nærmere bestemt Nordby Shoppingsenter, i en butikk far i huset alltid skal innom hvis vi er der, og som jeg får helt fnatt av!!!Nemlig RUSTA!!


Men der fant jeg denne fine tapeten til kr 169 for rullen!!!Super billig og super fin spør du meg!!!Så da gjorde mor i huset ting hun ikke kan....nemlig å TAPETSERE!!!!!!Men ikke for å skryte, det gikk veldig bra og gav MERSMAK!!!Og jeg må innrømme, den var veldig lett å legge!!!


Ble så fint, og synes tapeten er skjønn selvom den er veldig lys!!Men det var det jeg ønsket meg!Og endelig kunne jeg sette inn serviset jeg arvet av mormor!!!!Det har nemlig stått i en pappeske siden vi malte kjøkkenet!! Utrolig glad i dette serviset, og endelig har det fått hedersplassen på kjøkkenet og er synlig slik at jeg kan sett på det hver dag!!!

Og det flotte bordet vårt kjøpt på Finn.no for 2000 kr!!!Tror helt ærlig det ikke har vært brukt engang og det sa også selgeren!!!
Uansett så passet det PERFEKT på vårt lille kjøkken!!! Og ja jeg holdt på til laaang på natt, fordi man vet man er en interiørblogger når man stryker stoltrekk klokken 0200 om natten for å kunne skrive dette innlegget i dag!!!!!!Hi hi!
Nå er jeg så FORNØYD at det er en FRYD for øyet å gå på kjøkkenet!!!!


Når det gjelder resten av huset så forblir jeg STUM!!!!For i dette innlegget handler det rett og slett kun om KJØKKENET mitt!!!!Vakre detaljer på et vakkert bord!!!!
Ha en SUPER søndag jenter....jeg HIVER meg over neste prosjekt!!!!!!En stoor klem fra Linda

9 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint !!! Driver selv med litt prosjekter... for øyeblikket maler vi et gammelt vitrineskap hvit , det skal få plass ute på terrassen vår . ja vi har et flott tak over. Akkurat nå mens jeg blogger driver mannen å knuser glass så jeg får satt inn hønsenetting og et vakkert stoff bak , følg med ;)

  SvarSlett
 2. Hei Linda!

  For et n-y-d-e-l-i-g kjøkken du har, det falt virkelig i smak hos meg.. Drømmer selv om et stort kjøkken med rundt bord a'la ditt og hvite stofftrukkede stoler: )

  Ønsker deg en finfin søndagskveld!

  -Frk T-

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for kjempehyggelig hilsen hos meg! Så fint skapet ditt ble med den fine tapeten :) Det er ikke alltid så mye som skal til, nei! Og med det nye bordet ble det "bærre lækkert" :))

  SvarSlett
 4. Så imponert jeg er!!!!

  Alt var superfint. Tapeten og bordet med de lekre bena. Og din styling.

  Skjønner at du blir glad av å gå inn i et slikt rom.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 5. Hei min venn!!
  Aldeles nydelig!!!!!!!!!!!!
  Skapet ble helt fantastisk....jeg har en drøm om en tapet i et skap på soverommet....men rommet er ikke ferdig oppusset enda, og jeg har heller ikke skapet....som jeg bare har "sett for meg" i mitt indre, men ikke aner hvor jeg skal finne....hehe....vanlig scenario...
  Bordet ditt var lekkert...
  Klem,M
  Ps....innlegget på NIB ble litt frekt langt...sukk...fantasien tar overhånd noen ganger!!!
  Og hvis du vil ha bamse awarden, så bare kom og ta den med deg!!!!! Vær så god!!

  SvarSlett
 6. Skapet ditt ble nydelig;o), og bordet var jo fantastisk fint det og;o).
  Bloggen din var veldig inspirerende, og jeg gleder meg til å følge deg videre.
  Sommerklem
  Linda;o)

  SvarSlett
 7. Heihei!

  For et flott kjøkken! Skapet ditt ble kjempefint, er ikke alltid så mye som skal til. Herlig å finne tapet til en billig penge da, å så fin den var :)

  Ha en flott søndagskveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Hei!
  For et lekker kjøkken du har og nydelig kjøkkenbord:)
  Har lyst til å kjøpe sånne trekk selv for å ha på spisbordstolene..har svarte skinnstoler så hadde vært gøy med litt forandringer:)
  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails