mandag 20. juli 2009

Gjør ting jeg ikke kan

I dag har jeg prøvd meg på ting jeg egentlig ikke kan.....nemlig å bake! Men etter å ha blogget en stund har jeg lagt merke til at flere snakker om foccacia brød. Har jo smakt det før, men aldri prøvd meg på det selv. Men så fant jeg denne oppskriften her; http://somminedagerer.blogspot.com/2008/08/foccacia-italiensk-brd-p-sitt-best.html
Og det så veldig enkelt ut, så jeg tenkte, at jeg måtte jo bare prøve. Og det smakte veldig veldig godt, men mitt ble nok stekt 2 min for mye og neste gang skal jeg være litt mere gavemild på oljen. Men for all del, jeg klarte å sjokkere familien.....de stod der målløse....skal du bake sa far i huset?... Ja sa jeg....Og så så han på meg å sa, frekk som han er; Du baker du, for å legge ut på bloggen din!!!

9 kommentarer:

 1. Bare hyggelig med awarden!
  Joda, skulle gjerne hatt 2 vaskemaskiner, men da måtte jeg hatt et eget vaskerom også. Har dessverre maskinen på badet (med det rot og støv det fører med seg - fysj!) og da vi kjøpte ny i september '06 gikk vi for en kombinert vask/tørk maskin som vi kunne "gjemme" under benken. Kjempepraktisk med hensyn til plassen, men UTROLIG upraktisk idet du ikke kan tørke og vaske samtidig, selvfølgelig. Neste gang blir det nok en av hver igjen. Skal gjøre plass til et maskin-"tårn" når vi skal gjøre om badet snart.
  Syns baksten din så svært så tiltalende ut, jeg! (Må le av mannen din, da! *smiler* For litt rett hadde han vel? *smiler igjen*) Hadde tenkt å både bake flere olivenbrød og steke en haug med kjøttkaker disse dagene vi var hjemom, men formen sier "nei", så da får det bare vente. Det kommer jo flere dager senere også.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. He he, kun for å blogge om det;o)))
  Jeg skal jammen også blogge om det, hvis jeg skulle føle meg frista til å bake noe;o)
  Men jeg slipper;o) svigermor bor like på siden her, og er et råskinn på kjøkkenet. Det er ikke rare hintet jeg trenger å komme med (Som oftest ingen) før det dufter himmelsk der nede;o)))
  Flink var du iallefall, "klappe deg på skulderen"
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. So slink du er!

  Eg skulle òg ha prøvd meg på den type bakst, men er eigentleg ikkje so flink.

  ANita

  SvarSlett
 4. ja hva er galt med å bake for å kunne legge det ut på bloggen spør nå jeg;) Det kommer jo alle til gode;) Her er det mannen som står for foccaciabakingen, og det er stort sett alltid vellykket. Veldig godt til supper og salater synes nå jeg;)

  SvarSlett
 5. He he god kommentar fra mannen ;) Det så jo godt ut og da :) Man lærer så lenge man lever ... Syns du har vært flink jeg .

  SvarSlett
 6. Dette kan du jo:)
  Flinke du, ble sulten nå, selvom jeg nettopp har spist frokost;D
  ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Haha! Han kjenner deg tydeligvis godt!
  Det så kjempedeilig ut!
  Klem*

  SvarSlett
 8. men dette kunne du !! Ser deilig ut.
  Håper jeg kommer inn til slutt her inne hos deg å.
  men blogger liker ikke meg ser det ut som.

  Klem

  SvarSlett
 9. Nam nam det så godt ut:-)Du er flink:-) Ha en fin dag:-)klem Stine

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails