torsdag 13. august 2009

Bye bye window!

I dag morges var det ennå et vindu i stua, men jeg valgte at det ville jeg fjerne.....vi har en HEL vegg med bare vinduer, og en stor peis. Så jeg trenger den lille vegg plassen jeg har, og vinduet var mer i veien enn til nytte....
I kveld er det borte, og snekkerene har foret ut veggen for å etterisolere. Slikt at det kanskje blir litt energi besparende(?) Men etter vinduet ble borte ble jeg faktisk usikker på om jeg har valgt riktig.....(ja ja vinglepetter...)men nå er det forsent!


Ellers så var jeg så heldig å vinne hos Lindas sylyst, den kom i posten i går og jeg var så fornøyd! Kjempe fin boks/pose er det! Og den passet perfekt som potte for min fake orkide! Tusen takk Linda! Og dere som ikke har sjekket ut siden hennes anbefaler jeg en titt, hun har også en blogshop som har masse fint!!! Ha en fin torsdags kveld. Stor klem fra Linda

3 kommentarer:

 1. Aaaa, så fint det blir i stua;o) Får du slappet av noe som helst??;o)
  Av en eller anna grunn, så har jeg ikke tenkt på at jeg kan putte en boks på ei blomterpotte, genialt;o) Åsså jeg som pimpa blomsterpotter igår;o) Ja ja, har heldigvis masse å ta av;o)
  Ha en fin helg.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Det blir nok kjempefint når det blir ferdig;) Vindu eller ei. Som su skriver så har du jo faktisk en hel vegg medvindu så;)
  Døgnvill er i Tromsø. Jeg gleder meg iallefall, ifjor var jo 50cent, så de klarer å få tak i en del brae og store artister :) Ja, Veronika Maggio er jo bare super, og Snoop dog blir nok kjempebra, jeg gleder meg til ALT!:)

  SvarSlett
 3. Tror du gjorde et godt valg, det er jo greit å ha litt veggplass;) SÅ heldig du var som vant, den passet jo utmerket som blomsterpotte;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails