tirsdag 8. september 2009

Howard sofagruppen er på plass:)

Endelig er sofaene på plass og stua er mer eller mindre ferdig....mangler litt maling på noen lister, så i dag får dere bare en smugtitt ettersom jeg er bare så fornøyd med min nye sofagruppe!
Det ble en nesten lys sjokolade brun farge på meg! Var veldig usikker om jeg valgte riktig farge og ja jeg er STRÅLENDE fornøyd! Sofaene ble kjøpt på MIO for de som lurer. (Trykk på bildene og de blir store)
Bordet er også nytt, ble kjøpt i sommer! Men har ikke blitt pakket opp før nå!ELSKER disse bena på sofaene! Deilig med nytt gulv også...Skal blogge og legge ut flere bilder over stua slik at dere får sett alt som er gjort her! Og det er ikke lite;) Stor klem fra Linda

11 kommentarer:

 1. Hei, Linda! Så flotte sofaer!! Så bra du ble fornøyd når du endelig fikk de hjem:) Nydelig farge!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 2. Så fine sofaer, og så godt de passet inn! Tidløs og flott farge!
  Lekkert sofabord også!
  Nattaklem fra Anita

  SvarSlett
 3. ÅÅH! Den sofaen og de stolene er så fine!! Mamma har slike stoler i lyyst med blomstermønster på, jeg prøver å lure henne til å gi de til meg. Det kommer nok aldri til å gå, men er lovt å prøve seg;) men kan jo ikke gi opp før man har prøvd, hih:p

  SvarSlett
 4. Så kjempefint det ble;o) Virkelig lekkert både sofaen og bordet;o) Kos deg videre med småstasjingen;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 5. Så flotte de var :))
  Og bena er nydelige..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 6. Ååå, du har dem, du! Takk for kommentar, forresten :) Det ble jo så fint hos deg! Så du sier du fikk stolen i stasjonsvogna..? Dette må revurderes :) Takk for tipset, i alle fall!

  Ha ei god natt og kos deg med den nye sofagruppa di! Så flott...

  Klem

  SvarSlett
 7. Åååh- din heldiggris!! De var kjempelekre- herlig farge på dem- og de bena er flotte- bordet var også lekkert- passet veldig godt til møblene- skjøner godt at du er kjempefornøyd nå ;)

  SvarSlett
 8. Så superlekkert det ble. Ønsker deg en kjempefin dag.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 9. Så hærlig farge det var på dem, og så LEKKERT det ble. Knalltøffe bein på dem. Du har helt ny stue nå da ;) Det ble så fint, så jeg skjønner godt at du koser deg.

  Ha en super dag ;)

  SvarSlett
 10. Hva skal jeg si, jeg kan ikke si annet enn SUPERLEKKER sofa da jeg har samme selv. Jeg angrer litt på fargen jeg valgte men nå er kjøpt kjøpt og spist spist så det er bare å ta godt vare på denne kremhvite store saken!

  Du er effektiv på oppussingsfronten. Skulle ønske jeg hadde vegger jeg kunne male for da hadde jeg løpt og kjøpt 100 liter maling!!!

  SvarSlett
 11. Heisann!
  Kan jeg spørre hvilken farge du har på listene og vinduskarmene ? har du eggehvit eller hvit ? Vi har nettopp malt stua i fargen sans..litt lun lysfarge...så lurer jeg på om vi skal ha helt hvite karmer...tenker at eggehvit sikkert blir gul mot den lune "hvitfargen"..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails