fredag 23. oktober 2009

Spisestuen før og nå:D





























Åååå jeg er så glad! Endelig er spisemøblementet på plass igjen og jeg er så fornøyd med resultatet! Denne gangen har jeg ikke malt selv. Men jeg valgte denne gangen å sende det vekk til sprøytelakkering for å få best resultat! Det var så myyye å male, så da hadde jeg vel holdt på enda! Stolputene har også blitt trukket om, ettersom de også trengte å bli oppdatert...Og selvom det kostet litt, så synes jeg det er verdt det! Det ble et helt annet møblement. Fra å være et typisk bondemøbel fra 90 tallet, vil jeg påstå at den nå er klasissk. Og skulle jeg ha kjøpt meg nytt, hadde det faktisk blitt mye mye dyrere! Så da går jeg heller for gjenbruk! Jeg har hatt denne i 13 år nå, og nå holder den vel i 13 nye;)Nå mangler jeg bare en lysekrone.....og litt annet stasj...men det kommer etterhvert! Nå gleder jeg meg stort til å be inn til 3 retters middag! Hi hi! Ha en fin kveld alle sammen. Klem fra Linda

19 kommentarer:

  1. Det ble NYDELIG,SÅ KOSELIG...
    Jeg gleder meg jeg også for spisestuebordet mitt står i garagen nesten ferdig og sjenken står for tur.....Ble glad når jeg ser hvor pent det ble til deg....
    Ønsker deg en kjempe flott helg og koooos deg på spisestua di.....Klæm Linda

    SvarSlett
  2. Nyyyydelig, og helt up to date. Så lurt å få det sprøytelakkert. Ha en fin kveld du også Linda.
    Klem

    SvarSlett
  3. Sååå lekkert det ble!!

    God helg:)

    Klem Linda

    SvarSlett
  4. Kjempeflott ble det.. moro å se sånn forandring. Tenker du er fornøyd

    SvarSlett
  5. Wow, for en forskjell! Den ble skikkelig lekker - gratulerer så masse :) Bra å velge gjenbruk, jeg er tilhenger av det! Ønsker deg en fin fredagskveld - artig at du har samme herreparfymefavoritt som meg ;) Klem

    SvarSlett
  6. Aj aj, så lekkert det ble;o))
    Regner med du er rimelig fornøyd nå ja;o)))
    Ha en flott helg, og kos deg masse med de "nye" møblene;o))) Er helt enig at gjenbruk er tingen...
    Klem
    Linda;o)

    SvarSlett
  7. Ååååh, så nydelig! Det var stor forskjell altså! Må nok ha vært litt arbeid det der, men ser i alla fall ut til å være verdt det! ;)

    SvarSlett
  8. Nei, så lekker den ble!!!
    Grattis
    Klem

    SvarSlett
  9. Så utrolig flott det ble! :) Du gjorde lurt i å ikke bytte ut møblene. Lekkert!

    Stor klem

    SvarSlett
  10. Dette ble utrolig fint !! garantert verdt det å sette jobben til noen andre, ser ho helt perfekt ut !!!
    Kos deg myyye med "nye" møbler og ha en flott helg!!
    klem fra nord !!

    SvarSlett
  11. Så lyst å fint det ble hos deg:)

    Jeg skal ha garasje salg i morgen hvis du er interesert.Kl fire blir det salg av innkjøpte interiør artikler igjennom de siste to tre årene.Med 5 år i interiør bransjen er det mange fine ting.Selger det til en symbolsk lav sum og pengene går til frelses armeens jule arrangemang.Ta med en eller flere venninder ,jeg serverer kaffe og vafler.Send meg en mail hvis du er interesert så får du adressen.Klem Heidi

    SvarSlett
  12. Å du og du, for en forskjell. Spisestuen ble kjempelekker. Ut med hyttestil...inn med hvitstil. Ja dette har nok vært litt av en jobb, synes du har vært flink.
    Ønsker deg god helg.
    Klem Ann<3

    SvarSlett
  13. Hei og takk for hyggelig melding. :) Spisestuen ble nydelig!

    Ha en fin helg!

    PS Det finnes flere bilder hvor jeg var... Interessert? ;)

    SvarSlett
  14. Resultatet ble jo SUPERFINT!! Gratulerer med ny spisestue (ja, for det blir jo som noe helt nytt etter en slik forandring;)).

    SvarSlett
  15. Det ble aldeles nydelig.Jer er så enig i å få noe ut av det man har. Tror også man får et helt annet forhold til tingene på den måten .
    Ha en fin helg.
    Klem

    SvarSlett
  16. Gjenbruk er tingen;)Kjempe fint ble det!
    Gratulerer med "ny" spisestue
    En fortsatt fin helg ønskes

    SvarSlett
  17. Oj, vad fint! En helt ny "look"! Det är roligt med norskan (jag bor i Åbo, Finland, men har svenska som modersmål - ja, vi är ett två språkigt land - finska och svenska)! Jag kunde inte förstå var SPISEN fanns, förän jag kom ihåg att "spisa" betyder "äta" och att du menar "matsals möbler" :)

    Hilsen fra Pia

    SvarSlett
  18. For et fantastisk resultat!! :)) Helt utrolig hva litt maling kan gjøre! Spisestuen din ble jo helt NY! Lurt å levere møblene inn for maling, spesielt stolene. Å male slike stoler er et MEGET tidkrevende arbeid!!

    Klem, Ann.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails