søndag 13. juni 2010

award


God søndag godtfolk!
Jeg har vært så heldig å award i fra Ingunn som har bloggen I'Døsset. Kjempe fin blogg med masse inspirasjon's bilder! Den fulgte det med en utfordring om å fortelle 7 ting om deg selv. Men det er ikke den eneste awarden jeg har fått....kremt! Ja jeg har vært en dårlig venn...for leeeenge siden fikk jeg 2 awarder, jeg nesten har glemt...men som jeg kom på når jeg fikk denne!
 

Beklager, ikke menningen å glemme dere! Så tusen takk til Kaoskontroll, som forøvring er en av mine favoritter her i blogglandia! Digger den dama og har blitt veldig glad i henne!  
Men jeg fikk også denne awarden ifra NICCOS HUS, hun er helt utrolig på scrapping og blomster! Så tusen takk jenter, kjempe snillt av dere, og dårlig av meg å glemme dere:)
Men så var det å skrive 7 ting om seg selv da......har gjort det før, men her er det:

Jeg sluttet å røyke for nøyaktig 2 mnd siden! Jiiiipii
Jeg har begynnt å løpe og liker det;)
Har laken skrekk!
Har faktisk begynnt å flørte igjen;)(liker det også)
Elsker sko!
Hater klesvask....
Og er kjempe glad for at jeg begynnte å blogge, fordi jeg har truffet så mange herlige kvinner i dette langstrakte land!!!!

Awarden(den øverste) velger jeg å gi til Linas hjørne! Hun er en kjempe herlig jente og faktisk en tidligere klasse venninne. Hun er ganske fersk her i blogglandia, så ønsk henne gjerne velkommen;) Ha en herlig søndag alle sammen!


  

post signature/

4 kommentarer:

 1. Grattis med velfortjente awarder. Ha en fin søndag Linda.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Hei. Så flott blogg,kreativ til tusen. Gratulerer med award. :)Mette. Legger meg til som følger jeg.

  SvarSlett
 3. Takk for fine ord både her og der! :) Og et herlig ærlig svar fra deg som alltid. :) Jeg kan kjenne meg igjen i alt du skriver også. Tror jeg er litt besatt på å ikke bli ansett som en stakkarslig alenemor, så derfor gir jeg 110 både hjemme og på jobb.

  Absolutt velfortjente awarder... og det minner meg på at jeg har fått noen jeg også. ;)

  Kyss på nesen

  SvarSlett
 4. Tusen takk skal du ha for awarden, Linda. Jeg ble SÅ glad og SÅ rørt! You made my day :) Og ja, jeg må ønske meg nytt kamera. Det jeg har nå er helt håpløst :) Stor klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails