søndag 20. juni 2010

Traktor i hagen, min fars drøm!


Jeg har lenge vært uten gressklipper...og ettersom det har vært priotert andre mer VIKTIGERE ting, ja så har jeg heller kjørt skytteltrafikk ned til mine foreldrer å lånt deres...det har vært tungvint, men billig;)Men så kom min kjære far og sa han gjerne ville kjøpe en gressklipper til meg! Jeg ble kjempe glad jeg, for seriøst jenter, det er jo ikke slike ting vi ønsker å bruke penger på! Men overraskelsen ble kanskje STOR(bokstavlig talt) når jeg fikk se hva han tenkte på...for det var ingen vanlig gressklipper han hadde i tankene....neida han ville ha en TRAKTOR han! 


Ettersom jeg har en stor hage, mente han at dette ville være praktisk! Hva er det med menn og store maskiner;)Jeg prøvde seriøst å si at jeg ikke trengte et så stort monster....men det var som å skuffe et lite barn i godtebutikken! Så jeg hadde ikke hjerte til å si nei! Og far han koste seg i solen han, med den nye traktoren sin! 
post signature

5 kommentarer:

 1. Ups, ikkje vise dette innlegget til gubbeliten her, for han har så veldig veldig lyst på ein sånn. hehe
  Jaja sånn er det bare med menn og store maskiner. :P

  SvarSlett
 2. He he så artigt:)) Min mann forhandlar alt frå vanlege grasklippera til stooore traktorar. Du kan tru at kva gong eg vil ha gjort noko ute finn han fram ein av typen veldig overdimensjoner:)))

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 3. Fantastisk!! Koselig bilde av en snill far! Drømmegressklipper/traktor det der! Gressjungelen vår har overtaket på oss...

  Klem!

  SvarSlett
 4. Ha ha ha....der var du kjempe heldig....må jo være 100 ganger bedre å kunne sitte på denne doningen og klippe plenen? Med litt musikk i ørene kan du kruuuuse rundt og lage det fint i hagen.....

  SvarSlett
 5. Oh,ja! Karlar är och förblir små pojkar i sina själar! Din far är ett gott bevis på det!!! ;)
  Sååå rörande!!!!
  Men visst är det väl skönt att bara sitta och slippa GÅ???!

  Ha det såå sköönt i din gröna hage med din nya Porche, Jaguar, ...what ever!!!

  Klem fra Pia

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails