fredag 10. april 2009

Et lite knippe utvalgte....Her i huset har mor samlet på litografer så lenge jeg egentlig kan huske. Jeg er en stor fan av male teknikken til Odd Nerdrum! Men da han er for dyr for min lommebok har jeg heller kjøpt av hans elever! Samlingen har blitt ganske så stor med årene, selvom jeg i de senere tid har gitt meg! Elsker bildene mine, men synes jeg har fått nok av den samme stilen....på loftet står vel 5-8 store litografer jeg bare ikke har fått hengt opp engang. De skal opp med tid og stunder, men kan hende jeg skal bytte rammer på noen som dessverre er veldig dyrt!Men en ting jeg ikke blir lei er ikonene mine...de kommer jeg å samle på til jeg dør. Drømmen er en liten vegg full av forskjellige ikoner fra tak til gulv!!! Det er bare noe med disse ikonene som jeg dras til! Madonna figurer med jesus barnet er for meg ro og fred. Ha en fin langfredag alle sammen:O)3 kommentarer:

 1. Så gøy da å spare på slikt. Og de elevene til Nerdrum skal man i alle fall ikke tulle med. De er jo kjempe flinke!!! Og du kan se det lang vei at de har lært av ham. Facinerende!

  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 2. Oj så flotte bilder du har,..akkurat i min smak. Og eg har alltid vore fasinert av ikoner, men har ingen enno. Har lurt litt på å male sjølv, men er aldri komt i gang. Og Nerdrums elever er berre kjempeflinke. Nyt samlinga di,...er litt misunnelig!God påske vidare.

  SvarSlett
 3. Det var mane mane vakkre bilder.
  Skjønner din fasinasjon !!

  Ha en fin uke !!

  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails