tirsdag 21. april 2009

HJELP!!!!!!

Datteren min har forelsket seg i dette Green Gate lappeteppet. Men målene på teppet er 100x140...noe som blir alt for kort til sengen hennes som er 120x220....er det noen som har tips over nettbutikker eller butikker på østlandet jeg kan få tak i et lignende.....evt. om dere kjenner noen som syr på bestilling!!!Det som er viktig for henne er at det er ROSA som er grunnfargen og at det skal være LAPPER!!! For jeg har prøvd å friste henne med andre tepper fra Green Gate men de er dessverre ikke rosa og mangler lapper....(ikke alltid enkelt med disse barna...bestemte meninger) Jeg skal ha en mini makeover på rommet hennes nå, da det er så sterilt der.....og da hadde blitt så fint med et slikt lappeteppe over sengen hennes!!! Jeg takknemlig for alle svar;O)

4 kommentarer:

 1. Har du sett Anita sitt i avasblogg.blogspot.com ?? Det er kjøpt på home&cottage og koster 499,- Det er 160x240 tror jeg :-)

  SvarSlett
 2. Hei. Mulig at Stoff og Stil kan hjelpe deg her. Dei har eit stort utvalg av stoff alle variantar og dei syr på bestilling.
  Kjem kanskje litt an på kvar du bur i landet for eg trur ikkje dei har målsaum i nettbutikken.
  Dei har utsalg i Drammen, Bergen og Trondheim. Sjekk ut www.stoffogstil.no

  Håper du finn så jenta blir fornøgd :o)

  SvarSlett
 3. Kan ikke hjelpe deg ,men teppe var nydelig:))

  Så fin klokke du har bestilt deg.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Tusen takk for din kjempe søte komentar....
  De har faktisk hatt mange fine lappe tepper på kid.Litt usikker på hva de har nå.Men absolutt vert et besøk,for prisen er jo ikke så høy der.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails