søndag 19. april 2009

Lions Røde Fjær-Nytt syn på livet!


I dag har familien her i huset(som betyr far, mor og hunder) gått som bøssebærer for Lions Røde Fjær. Det har vært en delig dag å gå så vi har kost oss! Vi har møtt mange hyggelige mennesker og fått samlet inn penger til auksjonen. Jeg har gått før som frivillig bøssebærer, men for far i huset var det første gang.....dessverre var mange bortreist i dag, noe jeg skjønner veldig godt pga været. Men vi hadde allikevel en strålende dag og nå er vi utslitte alle sammen her!!!
Ha en fin dag alle sammen:O)

Midlene som samles inn i Lions Røde Fjær 2009 skal gå til utbygging av Hurdal syn- og mestringssenter som eies og drives av Norges Blindeforbund. Med utbyggingen skal kapasiteten ved senteret økes, og tilbudet bedre kunne tilpasses den enkelte.1. I nordenden omgjøres gamle kontor og undervisningsrom, slik at det blir åtte ekstra borom av god størrelse.
2. Hammersborg er hjertet i bygget. Her vil vi få kafé, kiosk, bibliotek, internettkafé og møteplasser.
3. En helt ny fløy med undervisningsrom for blant annet opplæring i punktskrift, matlaging, bruk av hjelpemidler, data, fritidsaktiviter og andre ferdigheter som er viktig å tilegne seg for å ha en meningsfull hverdag etter at synet svekkes.
4. Et stort uteatrium med uteplasser, sansehage og kjøkkenhage som kan brukes i praktisk undervisningssammenheng.
5. Utendørs klatrevegg.
6. Gymsal med trimrom og svømmebasseng i underetasjen.
7. Syn og optikk: Denne avdelingen driver med opplæring og utprøving av hjelpemidler, synsutredning og synsmåling. Det vil også komme et lyslaboratorium her som blant annet skal brukes til forskning.
8. På sørenden samles aktiviteter og lekeplass. I skråningen er en ny stor luftegård for førerhunder planlagt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails