torsdag 25. mars 2010

Denne gangen skal gå bra;)

Ja nå er ho mor endelig i gang med stol nr 2....den har blitt grovt neglisjert, da det har vært større prosjekter som har blitt prioritert! Så da har stolen stått i et hjørne, gjemt for alle stakkar....

Denne gangen har jeg ribbet hele stolen, forrige gang jeg jobbet med stolen fra helvete som jeg kalte den, ja da malte jeg bare bakstykket! Men nå som jeg er øvet og ikke bare nybegynner så tenkte jeg at nå fikk det stå til;) Ha ha ha! Men en ting har jeg kjøpt meg, og det er ny stiftemaskin...og denne fungerer ypperlig! Og kostet 60 kr på Stoff og Stil! Og den funka fint! Så denne gangen tror jeg det blir drømme stolen;)   


Så nå gleeeder jeg meg til stoffet kan få kommet på, men det rare er nå tar så laaang tid å male...har malt stolen 4 ganger nå, og enda så skinner fargen gjennom! Men søndagen kanskje! Og så har jeg lært, når jeg fjernet de 3500 naglene som det føles som, tok jeg de opp med engang. Sist gang hadde jeg flere i beina enn på gulvet;)

XOXO 


post signature

13 kommentarer:

 1. Kjenner at jeg gleder og gruer meg til å begynne. Jeg er jo veldig heldig som har deg som viser så bra hvordan du gjør det. Takker:o) Men hva slags maling bruker du siden det dekker så dårlig? Jeg hadde tenkt å forsøke meg på Bangalack. Vet ikke ennå om jeg skal ta blank eller matt. Men tenkte en hvit farge. Sikkert ikke så mange å velge mellom så det blir nok hvit-hvit. Trøsten får være at det er frivillig å blogge den etterpå:) man vet jo aldri hvordan det blir til slutt. Hvis du er like heldig med denne som den forrige ja da blir det bra. Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Oi oi... begynner du med nummer to NÅ? Men jeg er jo ikke ferdig med nummer en, og nå får jeg jo virkelig angst her. Jeg skal jo liksom være effektiv... og så har du plutselig pusset opp en hel etasje og TO stoler på den tiden det har tatt meg å reise meg opp fra vintersofaen. Nei, dette er virkelig ikke i min favør... and whatever you take, I want it! ;) Send litt energi hitover da, pliiiis!

  Klemmer på

  Ps! Jeg trodde du hadde trukket om setet på det øverste bildet, og synes den var lekker. Måtte ta brillene på for å se at det kanskje hadde forbedringspotensiale ja. Hehe

  SvarSlett
 3. Koselig med kommentar ifra deg!Har sittet og tittet inne på bloggen din og her var det masse å se.Må si at du har gjort litt av en jobb i huset ,med all malingen og oppussingen,er helt imponert!Så morro å se Før og etter bilder.Det ble bare så fint.Jeg har lyst å følge deg videre jeg,så legger meg til.Ha en fin kveld,klem sissel

  SvarSlett
 4. uff, jeg har heller ikke ordna min stol....utsetter og utsetter. Så får du bane vei hihi. Titter innom for å se igjen:)

  Beundrer pågangsmotet:)

  SvarSlett
 5. Åh, så fin blogg du har!
  Jeg tror stolen blir kjempefin! Gleder meg til å se resultatet:)

  Har et stolprosjekt i vente jeg også, må finne litt tid først :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så gøy med stolprosjekt:) gleder meg til å se det endelige resultatet:)
  Ha en go helg;)
  Camilla

  SvarSlett
 7. So flink du er! Både med oppussing av hus og stolar og walk-in og greier.
  Den som kunne få vere ung igjen og få bu på eit slikt flott rom:)

  Ha ei fin påske, begge to!

  SvarSlett
 8. liker kontrastene, og at det virker stilrent. Håper du etterhvert også vil la deg inspirere av min blogg også. Jeg er ny i denne verden,selvom jeg har vært interiørartist i 20 år. god påske

  SvarSlett
 9. Så fin den kommer til å bli;o) Nr 2 var mye enklere...;o) Jeg skal snart gå i gang med 2seteren, gleder meg som en unge;o)
  Og så så fantastisk fint rommet til datteren din ble, og med den fantastiske walkinnen da...*dåne*
  Håper du får en fin helg.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 10. Ja, det MÅ jo bare bli bra, nydelig stol! :D

  SvarSlett
 11. Ooooo!!!! Lykke til :) Gleder meg til å se hvordan den blir :)

  LiljeHvit

  SvarSlett
 12. Vad du är flitig, mor;) Linda!!!! Det är inte det lättaste arbetet att stoppa och en stol!
  Klä på deg en ishockeyutrustning, så du inte får spikarna i beinen!!!!

  Kram på dig!!

  SvarSlett
 13. Hei! Så fin stolen din blir..
  Kan jeg spørre om du har noen tips å fjerne nagler? For jeg driver med det samme, men mine vil ikke av..
  Trenger hjelp!! Så håper du har noen tips til meg.. :):)
  Mvh
  Maud :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails