tirsdag 3. november 2009

Stolen fra HELVETE er ferdig!For en jobb! Og jeg har fått en ny respekt for møbeltapetserere! De er virkelig undervurdert spør du meg:D Nå var jeg utstyrt med en dyr, men dårlig stifter! Jeg dro vel opp flere enn jeg stiftet til sammen! Og det verste er at jeg har 2 til stående.....kan ikke si at jeg gleder meg. Men det blir kanskje lettere etterhvert??? Jeg valgte også et stoff som hadde mønster, så jeg innrømmer det gjerne........ det ble en del klipping! Og en liten stund trodde jeg, at det ikke var lenge til at stolen og jeg var limt og stiftet opp langs veggen!Jeg beundrer dere bloggdamer som får dette virke så lekende lett! Jeg slet meg igjennom hele stolen og jeg er bare glad jeg er ferdig med denne...! Så håper jeg de andre stolene går litt lettere og at jeg finner en stifter som er mer samarbeidsvillig;) For det må jo være der feilen lå...he he! Nå skal jeg krype i sengs med lim på fingrene;) Sov godt alle sammen! Klem fra en lettet Linda

27 kommentarer:

 1. Wow..
  Såå stilig og flott den ble :))
  Jeg beundrer deg som fikk det til...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hei,Linda.Stolen ble lekker,men nå ble jeg litt skremt.Har nemlig en lik stol stående som skal pusses opp.Hjelp!

  SvarSlett
 3. He he, fikk meg en god latter der, for kjente meg nemlig godt igjen...i motsetning til deg som har vært så flink å fått til et flott resultat, har jeg tatt en lengre "pause" etter mang en slosskamp med stolen. Men har ikke gitt opp- den skal bli ferdig en dag !!
  Klem.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flott stolen din ble! Har vært innom noen basketak med sånne prosjekter selv. Lykke til med de andre...

  SvarSlett
 5. Den Helv....stolen ble jo utrolig flott da. Forhåpentligvis er blod, svette og tårer glemt til de to neste stolene. For resultatet var i hvertfall veldig bra:-)

  SvarSlett
 6. Utrolig lekker ble den, jeg hadde noe lignene, ga den til en kollega , hun sa akkurat det samme som deg.Men her fikk du jo lønn for strevet.

  SvarSlett
 7. Sitter her og småhumrer for meg selv: stolen fra helvete, det sa sitt. Denne har hun virkelig plagdes med tenkte jeg da jeg så overskriften. MEN da det er sagt syns jeg at den ble kjempe lekker!!!!!

  SvarSlett
 8. Hei.:-) Ja ikke sant det er koselig å få postkort en sjelden gang.:-) Så mye fint det var å se på her..:-) Den stolen ble kjempelekker.:-) Ønsker deg en strålende dag i gråværet.:-) Gry

  SvarSlett
 9. Oi...... så fin den ble, verdt slitet. Lykke til med de2 andre

  SvarSlett
 10. Du er flink ass! Det så jammen ut som den hadde vært en stund i helvete også :-)

  camilla

  SvarSlett
 11. Så fin den ble, nå ble jeg ekstra gira for å bli ferdig med min;o))
  På kurset har vi stifter med kompressor;o)))))) Jeg har allerede lært meg å håntere den som Clinteren hånterer peacemakeren sin;o))) Og rundt juletider får vi garasje, så da ønsker mor seg kompressor til jul;o)))))))))))))))))))))))))))))
  Men tilbake til stolen din, den ble griselekker, tror ikke bildene yter den full rettferdighet;o))
  Lykke til med de andre,( når garasjen er ferdig kan du komme ned til meg, så tar vi de en helg;o)))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 12. Fantastisk! Jobben med stolen er vel glemt nå når du ser resultatet?! ;)Og du kan godt gi en til meg om du ikke ønsker å gjøre det to ganger til. *ler*

  Jeg skulle visst hatt en far med lasermåler, men her i familien er det bare jeg som har en slik... ett eller annet sted. Huff, jeg er et rotehode!
  Og hos deg også, logisk og pent, og like umulig for meg å se logikken i det før jeg ser det oppe. Hehe Får jo helt prestasjonsangst her, men det går seg sikkert til, og jeg er veeeldig flink (og rutinert!)til å fjerne hullene etter feilforsøkene mine. ;)

  SvarSlett
 13. Den ble uansett utrolig fin :-). Du har vært kjempeflink. Gleder meg til å ses i morgen. Klem

  SvarSlett
 14. Åååå, den ble lekker!
  Ønsker meg en sånn, men det spørs vel om jeg orker å trekke om en selv?
  Ikke for det, jeg har ikke noen stående på vent heller, bare på ønskelisten :-)

  SvarSlett
 15. Den ble lekker den!! Du er kjempe flink. Stilig ble det ved den svarte komoden også. Du greier det meste du ;)

  Jeg har veldig lyst til å prøve meg på en slik stol selv, men har ikke funnet noen enda, så jeg får se ;)

  Ha en super dag Snuppa. Stor klem ;)

  SvarSlett
 16. Tror ingen noen gang har sagt at dette er enkelt.......he he
  Utrolig mye jobb,men stolen ble jo kjempe fin.Stramt å fint stoff,dette MÅ du jo bare gjøre flere ganger.
  Vi sees i morgen....gleder meg.

  SvarSlett
 17. Stolen ble kjempelekker!
  Takk for besøket forresten.
  Sjekk bloggen min igjen. Det er et service der til deg også som jeg har lagt ut linken på.
  Lykke til :o)
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 18. såå urtolig fin den ble!;) Jeg ønsker meg en slik stol! SKjønner ikke hvor alle finne de;) Min skal selfølgelig bli sølvfarva:) hih

  SvarSlett
 19. Dåån! Den blei lekker den!! Det er ein helsikes jobb, men det er verdt det, når resultatet blir so superfint som dette!!

  ANita

  SvarSlett
 20. Hei Linda :)
  Tusen takk for tilbakemelding hos meg, setter pris på det. Blir nok en hårklipp på meg. men telefonen blir jeg ikke helt klok på. får se hva det blir til :)

  Er så lenge siden jeg har fått blogget og tatt meg tid til å gå innom alle sammen.. Du har jo fått gjort så mye siden sist:) Så utrulig fin stolen ble, et er jo et smykke!!!

  Så mye å se på her, må virkelig bruke litt tid ;) Ha en finfin kveld!
  Klem Maria :)

  SvarSlett
 21. Men til tross for slitet da....den ble jo bare DRITLEKKER! Nå er jeg virkelig misunnelig! Skjønner at jeg har en alvorlig jobb foran meg jeg også med 3-4 sånne fra svigermor som jeg skal male og trekke om. Fargen på veggen på hytta er: S3005-Y20R. Denne valgte jeg hjemme når vi bodde i MÅløy og var utrolig fornøyd. Vel...vi hadde
  S2005-Y20R i hovedrom, men S3005-Y20R på soverom og jeg må si jeg trivdes og kommer til og trives i denne fargen. Hele den skalaen er fin, altså fra 1005-Y20R og oppover, økende med 10.
  Kom igjen Linda stå på nå og få ferdig den andre også...God natt !
  Klem Nicco

  SvarSlett
 22. Den ble utrolig flott Linda !!! Kjempefint å få se noe annet den hvite utgaven som herjer i blogglandia ;)) Ha en fin dag !!

  SvarSlett
 23. Så lekker stolen ble!!
  Er enig med Maren K, at det er kjekt så se noe annet enn hvitt:)
  Ha en fin kveld,klem Hanne

  SvarSlett
 24. Beundringsverdig:o) du er jo rene møbeltapetsereren du... jeg får også lyst til å forsøke dette. Lykke til med de neste:o)

  SvarSlett
 25. Den ble utrolig flott!!! Tror gjerne at det var litt pes forbundet med å legge nytt stoff på den ja!! :DD Men resultatet ble jo kanonbra!! Kommoden og speilet, og lampen også...kjempelekkert!

  Tusen takk for koselige kommentarer på Glassveranda! Det er skrekkelig flaut, men jeg har faktisk ikke fulgt opp noen kommentarer fra noen de siste 4-6 ukene, jeg bare jobber, sover, blogger og løper fra det ene til det andre. Høstmånedene august, september og oktober er de klart travleste i hele året hjemme hos oss! ALT skal foregå da! Det synes som om alle jobbrelaterte ting, alle møter, kurs, alle bursdager, alle konserter, avtaler, vennemiddager, fotballturneringer, håndballturneringer, -alt skal foregå akkurat disse månedene. Bedre ble det jo slettes ikke av at jeg bestemte meg får å male spisestuemøblene i denne perioden også :S Men nå er det endelig november! Nå skal jeg ta det heeelt rolig til langt uti januar og bare kose meg! Det er hyggelig å vite :)) Skal virkelig hygge meg med juleforberedelsene i år, må vite! ;)
  I dag er jeg hjemme, men hadde ikke lyst til å blogge, hadde mere lyst til å lese blogger:) Kjenner at det var aldeles for lenge siden sist jeg tok meg tid til det.

  Håper alt er bra med deg.
  Ha en fortsatt fin uke!! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 26. Å, så stilig den ble!!! Gratulerer med masse arbeidsinnsats, så dyktig!!!! Jeg kjøpte en lik en med broderier på, pusset ned og malte bena hvite, nøyde meg med det og skjønner det var lurt;-) Jeg eier ikke tålmodighet;-) Tøft og stilig ble det! Jeg brukte ett år på bare å male bena;-9 Kelm, Marianne

  SvarSlett
 27. Hei Linda. I dag har jeg vært og kjøpt meg to stoler fra helvete jeg også. Har vært litt skeptisk etter ditt innlegg, men i dag slo jeg til. Mulig jeg må ha noen gode råd når jeg setter igang. Din er jo blitt kjempefin. Kjenner litt på prestasjonsangsten når jeg ser på den:o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails