onsdag 18. november 2009

Black and white
I fjor kjøpte jeg meg SVART juletre.....for her i huset har vi hatt 2 juletrær, en i hver stue...så da føler jeg at jeg har lov til å eksperimentere litt! Jeg var kjempe fornøyd og hadde svarte og sølv kuler...dessverre tok jeg ingen bilder. På mitt andre juletre bruker jeg hvite blomstrer(i plast) kjøpt i USA (der har de jo alt;)) Se på det første bildet. Ikke samme blomster, men det er utrolig lekkert med blomster i! Har sett dem selge blomster her i Norge også. Og så bruker jeg mye hvit,glass kuler og sølv!Hva med dere? Har dere et "amerikansk" juletre med få farger eller er det mer tradisjonelt juletrær dere alle får pynte? Og jeg har en innrømmelse også...juletre pyntingen har mor i huset ansvar over, og ingen kuler blir satt på plass før de har blitt godkjent av juletre sjefen selv;) Ha en deilig kveld. Klem fra Linda

10 kommentarer:

 1. Hehe, kan tenke meg det ja. ;) Her i familien har ordet juletresjefen en helt annen betydning. For det er min far det! Han har solgt juletrær fra han var 6 år, og klarte ikke engang slutte da han var "stor sjef i dress". Lurer på hvor mange ganger han har gått på styremøter med granbar i håret. *ler*

  Ja, spørsmålet ditt... jeg vet faktisk ikke helt i år jeg. Har kjøpt inn litt og litt i svart, hvitt og sølv, så får nesten satse på det... selv om en liten del av meg... nesten litt stor... ønsker en helt god gammeldags jul med rødt og grønt. Jeg får se hvilken del av meg som vinner.

  Jeg skrattet høyt da jeg leste om kakebakingen din. Ikke av deg selvsagt, men med deg! Jeg kan virkelig virkelig ikke bake! Heldigvis kan Toro. :) Ble Torokakemixmuffins i dag... som vanlig.;)

  SvarSlett
 2. Her går det i tradisjonelt norsk ja, høgger det gjerne selv også :) Men svart og sølv hørtes jo veeeldig lekkert ut da!

  SvarSlett
 3. Det hørtes kult ut,du må ta bilde i år da,så vi får se.
  Skapet skal eventuellt bli svart.Tror det kan bli kjempe fint.
  Her i huset er vi fortsatt syke,nå er det min tur....snuf snufs.Jeg er så dårlig på å være syk,da må jeg ligge stille.
  Har ikke fått brukt noe av stoffet ditt enda,men jeg kan godt kjøpe alle metrene dine,hvis du ikke har bruk for det selv.Håper snart å bli frisk så vi kan å til en lunsj.

  SvarSlett
 4. Jag experimenterar mycket, men vackraste granen var nog den, där jag hade bara halmstjärnor och halmbockar etc.
  Men, så är det också här i huset: det är bara mor (jag) som får bestämma över granen och prydnads sakerna! Gissa har jag två mycket bittra döttrar (fastän redan vuxna);)

  SvarSlett
 5. Masse stilig å ha på treet her :O)
  Må innrømme at vårt tre blir pyntet av meg og ungene, og da klør det i fingrene etter å luke ut det jeg synes ikke passer ;O)men alt får være på, så jeg får vente til ungene blir litt eldre til jeg før treet etter mine ønsker :O)
  Fortsatt fin onsdagskveld til deg!

  Kirsti

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å se hva du pynter med i år:) Det blir helt sikkert mye variert og spennende juletrær å se her i bloggverden:)
  Er ikke helt sikker, men det skal ivertfall ikke være så nedlesst, men enkelt, og så har ungene kommet stolt hjem fra skolen med selvlaget juletrepynt hvert år. Tror det gleder barna å ha det med:) Har litt lyst på flagg, det har jeg aldri hatt før:)
  Liker godt headeren din, sofaen din er bare råflott!!!
  Tusen takk for fine ord hos meg!
  Klem Anita

  SvarSlett
 7. hei hei, tusen takk for kommentar i bloggen min, og for at du ga meg en nyttig lenke. har nesten "bodd" på siden fra i går :-) Jeg ga lenken videre til andre som hadde kommentert og lurte på hvor man fikk tak i lampen. Så det var kjempesnilt!

  Å, vi har veldig lik smak vi da skjønner jeg :-) Jeg elsker også sort og hvitt, men pynter nok treet helst med hvitt. Det å pynte med blomster har jeg ikke tenkt på, men innbiller meg at det er vakkert. Må nok prøve det i år :-)

  Jeg ønsker deg en fin kveld videre!

  SvarSlett
 8. Ja..der hørtes veldig lekkert ut.....er jo greit og eksperimentere når en har to juletrær:)Men hvor fikk du kjøpt et sort juletre?
  Ja....det var veldig billige orkideer...jeg trodde det var bare en gren...så ble positivt overasket når jeg kom hjem og så at det var tre:)
  Ha en flott dag...
  klemmer edda

  SvarSlett
 9. ÅÅ så stilig, gøy å leke litt:-) Det blir sikkert veldig lekkert:-) Gleder meg til å se julebildene dine..ha en fin dag videre..klem Stine...

  SvarSlett
 10. Det blir gøy å se bilder både av ditt og andres juletre! Her kjører vi tradisjonelt tre; Juletrepynten vår er full av gode minner. Julekulene vi fikk av kusinen min, som døde for en del år siden, noe vi har fått fra foreldrene mine, som jeg husker fra jul da jeg var liten, noe som ungene har laget opp gjennom årene og noe selvkjøpt/ laget. Og sånn skal det være; juletreet mitt er fredet fra alle moter og amerikanisering. Men jeg synes det er flott å se på stilrene trær hos andre, da.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails