tirsdag 17. november 2009

Gjør ting jeg ikke kan igjen...
I dag har jeg gjort noe som jeg ikke har gjort på 10 år....og da var det et liv uten røre.....for å si det sånn..... Min eks svigerinne ble nedringt 100 ganger, da jeg var usikker på hvordan jeg skulle gjøre det...det stod at det var 3 spiseskje kaffe...og jeg tok 3 spiseskje kaffe jeg, og glasuren stivnet helt. Jeg kunne snu hele kjelen på hodet med gaffelen inni!!!! Ha ha ha! Jeg skjønte jo ingenting, og leste opp oppskriften....så sa min eks svigerinne...det er 3 spiseskje KOKT kaffe...jeg hadde tatt 3 spiseskje ukokt filterkaffe jeg da;) Det endte med at min svoger nektet å smake på kaken dagen etterpå, selvom jeg hadde fått lagd ny glasur.....så etter dette har jeg HOLDT meg unna sjokoladekake....men ettersom jeg har begynt i ny avdeling på jobben tenkte jeg at jeg skulle lage kake til alle jeg har jobbet med! Det er bare mannlig kollegaer jeg har, så derfor all den pynten!!!! Gutta er som unga, jo mer jo bedre!!!Men denne gangen overgikk jeg meg selv....kan man si det? Ja, jeg kan! For den var bare helt nydeeeeeelig! Spørs om det blir så mye til dem allikevel;)Ha en herlig kveld alle sammen! Jeg skal kose meg;) Klem fra Linda

10 kommentarer:

 1. Heheee, høres ut som noe jeg kunne gjort:) Jeg trenger oppskrifter med teskje, så skjønner godt at du gjorde en liten leif der:)

  Takk for tipse om toalettrullholder, den ble den grå til slutt:)

  Ha en fin kveld, med liv - uten røre:)

  SvarSlett
 2. Den kaken så aldeles nydelig ut, blir jo rent sulten her jeg sitter! Hvis det blir noe til overs, tar jeg gjerne et stykke ;)

  Ha en fin kveld videre.

  Klem.

  SvarSlett
 3. Heisann. Kaka så nydelig ut, det er jeg sikker på den var også. Hehe, nei det er jo ikke alltid lett å tyde disse oppskriftene bestandig;)
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 4. Vad tröstsamt att höra!
  Själv bakar jag aldrig, men en gång då mina döttrar vad små, bakade jag en TIRAMISU kaka till en födelsedgsfest (det är inte att baka, bara rada kex och grädde på varann). Kakan skulle fuktas med ett LIKÖRGLAS Quantro. Jag blötte upp det hela med ett helt MJÖLKGLAS (kakan simmade i starksprit och ingen åt efter att ha smakat... ungarna skrek "fyyyyy..."

  SvarSlett
 5. Aaaaaa sjokoladekake;o)))) Det er den beste kaka jeg får, og kun overgått av desserten sjokoladefondant;o))))) Er bittelitt sjokoholiker, og er stolt av det;o)))
  Ha en flott aften;o))
  Klem
  Linda(som jammen skal ut og snoke i skapet, takk skal du pokker meg ha;o)))))

  SvarSlett
 6. Ha-ha, må jo le litt av din gode historie. Men det er sikkert mange som kjenner seg igjen. Vi har da vel alle noen tabber hva matlaging angår. Ingen er da født mester.
  Men skal si du har kommet deg. Denne kaken var da riktig lekker og kan tenke meg den smaker fortreffelig.
  Ha en fin kveld/natt.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 7. He he. Jeg holdt også på å gjøre den tabben 1. gang jeg skulle bake sjokoladekake, men ble stopptet i siste liten. Det er oppskriften som var upresis, ikke du. Kaken ser veldig god ut. Kan tenke meg gutta på jobben din blir fornøyd nå - hvis det blir noe til overs da. Tji hi. Kos deg.

  SvarSlett
 8. He, he ler godt her:-)
  - vi gjør vel alle feil vel?
  Kaka så god ut ihvertfall!
  Kommer snart igjen, klem Hege.

  SvarSlett
 9. Godt du klarer å vise for deg selv, og omverdenen, at du klarer i dag!;)Den så smellvakker ut!
  Minte meg om den gangen jeg hadde heimkunnskap på skolen..i oppskriften sto det ts (teskjeer) med pepper, men for meg sto det ss(spisekjeer)!!Dette skulle i utgangspunktet være sterkt, men dog...!!!Jeg ble ikke veldig populær hos heimkunnskapslærerinnen;)
  Fortsatt fin dag ønskes;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails