tirsdag 24. november 2009

Long distance call...
Vi har fått ny telefon her i huset;) Den er faktisk trådløs....men mangler summetone;) Har ønsket meg en slik lenge, og var så heldig å få den av mamman min som hadde 2! Tusen takk mamma! Har ikke helt funnet det perfekte stedet, så den blir flyttet litt rundt enn så lenge! Ellers så vil jeg takke Villa Kaos. Hun spurte meg hvordan det gikk på lilledoen! Den døren hadde jeg bare lukket.....så etter en lang pause så trengte jeg et lite dytt bak. Så nå holder jeg på for fullt;) Jeg er nemlig slik at jeg trenger litt små dytt jeg, for å komme i gang igjen! Ha en fin fin uke...snart helg igjen;) Klem fra Linda

9 kommentarer:

 1. Å så koselig gammel telefon du har fått. Du finner nok rette plassen skal du se.

  Og så herlig bilder av voffsene dine da. nønnaser må jeg si, og det blir nok noen fine julekort.
  Jeg har måttet lage meg ny blogg, den gamle var full, men håper du følger med over på min nye adr.

  Klem til deg<3

  SvarSlett
 2. Dåån! Ein slik telefon ynskjer eg meg òg:) Lekkerlekker!

  Anita

  SvarSlett
 3. Oj for en skatt, kjempe tøff!

  SvarSlett
 4. Den var utrolig fin. Snill Mamma du har. Gleder meg til å se lilledoen. Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig telefon. Du har et nydelig hjem. Er imponert over alle prosjekter du klarer å gjennomføre. Skulle hatt litt av ditt mot. Søkkimponert! :-)

  SvarSlett
 6. Kjempe fin!!!
  Forrige uke satt vi faktisk å prøvde noen gamle telefoner som mine svigerforeldre har. Slike som var grå med dreieskive. De funket..og alle ble vi nostalgiske når den ringte;)
  Ønsker deg en fortsatt fin dag og lykke til med lilledoen (når det nevnes så har jeg visst en selv som "går for lut og kaldt vann")
  Klem

  SvarSlett
 7. Så herlig telefon!!! Heldige deg........flaks at moren din hadde to da:))

  Vi trenger vel alle og enhver et aldrig så lite dytt der bak innimellom, hihi. Du er flink..........jammen er det mye du får gjort uten dytt også:))

  SvarSlett
 8. lurer på om jeg skal hjem til mamsen og finne en telefon eller to (brodern og jeg lekte med dem..ledning gikk mellom rommene våre og de gikk på sånne store flate batteri. ) Er fra 1936 om ikke jeg tar feil....

  Morsomt:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails