lørdag 21. november 2009

All I want for christmas.....

Begge disse lysekronene er i fra Bohus, men jeg tar til takke for lysekroner fra andre steder også..!

Kartell lampe for å ha i gangen min.....elsker disse. Kan kjøpes her
Symaskin slik at jeg kan sy masse puter og Tilda figurer;) Denne maskinen får du kjøpt her


Vakre skjerf fra Becksondergaard, finner du her....jeg ønsker meg et svart med hvite hjerter!Gummistøvletter fra Le Chameau, kan kjøpes her

Vesker fra Alexander Wang.....love them....men prisen er ikke helt loveable.....kan kjøpes herEn jenten må jo få lov til å ha drømmer;) Men jeg nøyer meg med duftlys og undertøy også......Ha en kos lørdag alle sammen! Klem fra Linda

10 kommentarer:

 1. Hehe. jeg kan kjøpe deg kartell lampe jeg!:p om du kjøper den til meg da;) hhe, har vurdert å kjøpe den i julegave til meg selv jeg;) Men ønsker meg louis ghost stolene og!:) Huff, så mye så man har lyst på !;)

  SvarSlett
 2. Hei, Linda! Har var det mye fristende:) Flotte lamper!! Så lin ny header du har fått deg!!

  Ha en strålende lørdag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 3. Fina saker och helt nödvändiga - must things!
  Kristallkronor kunde jag ha fast på toaletten, om det inte skulle vara så lågt i tak...

  Soliga (eller stjärnklara)hälsningar härifrån (södra Finland)

  SvarSlett
 4. Hei. Du har iallefall god smak, for det var bare nydelige ting du ønsket deg. Jeg kunne glatt satt meg på samme liste. Men jeg er som deg, jeg nøyer med mindre også.
  Ha en kos lørdagskveld.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 5. Lekre prismer:) Kunne hatt mange av de. Har Bohus sin Mistral taklampe og Sylvia. Det er lekkert. Kanskje jeg skal skrive ønskeliste jeg også..
  Ha en flott lørdag:)

  SvarSlett
 6. La meg til som følger til deg. Ser innom deg igjen. :)

  SvarSlett
 7. Ja en prisme lampe kan du tro står på ønskelista her også...Vurderer sterkt en til spisestuen min til jul,fint hadde det jo vært når den blir ferdig oppusset ja!!!!
  Det ar nok mere der på lista di jeg kunne tenkt meg!!
  Ønsker deg en flott søndag!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 8. Jeg har den første lysekronen å er KJEMPE fornøyd!!!

  SvarSlett
 9. Ønsker meg en lysekrone jeg også, men våger nesten ikke si det, for jeg har jo den lampen som er med i headeren min, og den er jo nærmest en lysekrone da... om enn en litt moderne variant. Men den har merkelig nok ikke blitt hengt opp i nyehuset. Tror underbevisstheten min forsøker å fortelle meg at at en skikkelig lysekrone vil bli et nytt impulskjøp, før eller siden. Hehe

  Ellers har jeg allerede brukt opp gaven fra de som pleier legge mest penger i slikt, mamma og pappa. Så jeg får nok sette opp en mer beskjeden ønskeliste til de andre, selv om det er lov å drømme. ;) Vel, kjenner jeg min mor rett er ikke hun ferdig med gavnene, og at min far har sagt at NAF- test av bilen og NAF- medlemskap var min julegave i år (Snille pappa!)er jeg ganske sikker på at det vil ligge noe under treet også.

  Det vil være kjærestegaven som mangler i år (også)... MEN pokker, jeg har da en hel måned på å skaffe meg en rik elsker. (NOT! ;))

  SvarSlett
 10. Mange fine saker du ønsker deg :) Symaskin og lysekroner står høyt på min liste også!

  Ha en fin søndag. Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails