søndag 1. november 2009

En "ny" engel i mitt hjem!


Denne engelen har jeg hatt i mange år! Men synes den hadde gått litt ut på dato....Men med litt spray maling og lasering i en brun gull farge, så ble den som ny igjen! Og passer mye bedre inn i stua vår her i huset! Ellers så maler jeg taket på "lilledoen" og pusler litt i huset i dag. Soverommet er nesten ferdig, mangler kun farge på veggen...men jeg får jo ikke bestemt meg for hvilken.....Ha en fin søndag alle sammen. Stor klem fra Linda

13 kommentarer:

 1. Den engelen gjorde seg i hvitt! Fikk et skikkelig antikkpreg over seg, flink du =)

  Fortsatt god søndag!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Kjempefin engel Linda. Følger med deg og skal si du får det fint. Arbeidslysten er det ikke noe å si på. Spisestuen din ble flott. Genialt å sprøytelakkere..

  SvarSlett
 3. Det blev verkligen en HELT NY ängel! Jag måste läsa texten för att förstå att det verkligen är samma ängel på båda bilderna! jÄTTE FINT!

  SvarSlett
 4. :-O Du fikk virkelig herlig shabby look på den, nyyydelig! :D

  SvarSlett
 5. Wow for en forandring!!
  Ser ut som den er tatt rett ut i fra et interiør blad.. Kjempe fin ble den:)

  Klem

  SvarSlett
 6. Den ble bare helt N-Y-D-E-L-I-G !!!! spennede å se hvordan det blir til slutt på rommene du pusser opp !!! Ha en fin kveld !! Hilsen fra nord :)

  SvarSlett
 7. Så fin engelen ble! engler er så fine, spesielt nå som det nærmer seg jul. Spisestua di ble virkelig pen! og stua di såg veldig koselig ut. Når det gjelder hylla mi, så er det mannen som har snekret den. Jeg er fornøyd selv også =)
  Ha en fortsatt fin kveld!
  klem, Madeleine

  SvarSlett
 8. Så nydelig engelen din ble!
  Jeg har et Canon eos 450 D og er veldig fornøyd med det!
  Har tenkt å kjøpe til ekstra linse + div. ettervært.
  Lykke til med kameravalg, greit å være forsikret!

  Ha en fin ukestart!
  Klem Linda

  SvarSlett
 9. Ah, den ble kjempefin Linda. Hva slags spray brukte du? Har et par ting her som burde fått seg en omgang når julepynten skal frem.

  SvarSlett
 10. Lykke til med malingen av lilledoen! Oppussing er så som så når det står på, men resultatet blir jo så bra!!!! Engelen din ble superbra! Ikke til å kjenne igjen faktisk! Forandring fryder;)
  Ha en god uke:)
  Klem

  SvarSlett
 11. Den engelen ble nydelig i hvitt...Vi alle skulle hatt en engel tilå vokte huset vårt...
  Ønsker deg en kreativ uke!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 12. Så flott den ble!! Du er virkelig dyktig til å se potensiale i fargesprakende ting! Selv ser jeg alltid potensiale i gamle ting, og ensfarvede ting, men når ting har mange farger blir jeg blendet!! Kjenner at jeg bare må rygge og komme meg unna tingen! :D For en forvandling!! Jeg skal jammen ta meg en tur innom brukthandelen denne uken! :))

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails