mandag 19. juli 2010

Ferie modus....


Det skjer veldig lite her om dagen, jeg har allerede gått i ferie modus selvom det er en stund til...Jeg gleder meg allerede som en unge til å reise! Vi skal først til Korea for å besøke min far, da han bor og jobber der. Videre går ferden til Phillipene der vi skal ha 7 dager ved stranden! 

Sommeren her i Norge har dessverre ikke vært av den beste sorten i år! Så det skal bli godt å få litt varme på kroppen! Ellers så har jeg planer om å starte en del oppussings prosjekter til helgen. Så det kommer litt mer interiør innlegg fremover:) Bildene har forresten lånt fra nettet! Ønsker alle sammen en fin uke! Stor klem  
post signature

6 kommentarer:

 1. Åh, så herlig å reise bort fra denne ikke- eksisterende sommeren! Jeg trodde vi var smarte og dro tidlig, for så å komme hjem til flott sommer her, men sommer her skjer visst bare ikke. :S
  Og så spennende land du skal til! :) Gleder meg på dine vegne, og håper ennå mine to resterende ferieuker vil tilbringes med sol på kroppen. Kanskje det bare plutselig skjer! Du kan jo dytte et høytrykk opp til oss. :))

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Lucy you.....det så utrolig deilig ut vi skulle alle hatt en husmor uke på en sån strand en gang i året.
  Ønsker deg en god tur og kos dere masse

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Wow! For en ferie dere skal på!!!!! Herlig:)
  Kos deg masse:) Ta med data og blogg!!!:) ?

  Klem fra
  Lottis

  SvarSlett
 4. God sommer! Høres ut som en fantastisk ferie : )

  SvarSlett
 5. NÅ fikk jeg lyst til å reise til sydligere strøk, mmmmm....! Fin side:) God tur!!

  God helg ønskes deg fra Janniche

  SvarSlett
 6. Hei,
  så bra at det kom trygt frem, og godt du likte fargen ;) Ser du skal på langtur, heldiggrisen - tenker det blir bilder å se på bloggen etterhvert? Ha en flott uke :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails