fredag 16. oktober 2009

Medskyldig...?


Jeg er veldig opptatt at dyra i hakkebakkeskogen skal ha det bra! Og selv med Norges styggeste fuglehus så mangler det i hvertfall ikke på godsaker der! "Fulgene" mine kan meske seg i brød,solsikkefrø, maisblanding og annet små snacks jeg kjøper til dem! Men i alle PARADISER finnes det en slange........Og slangen her er nemlig husets katte! Han har jo "godte skålen" sin rett utenfor døra si for å si det sånn! og her sitter'n "synderen" selv! Jeg har prøvd å jage han vekk flere ganger, men etter 2 min er han på plass igjen foran "godte skålen"! Det verste er at jeg nesten føler meg medskyldig i drap.........For det er jo jeg som ordner og steller for at fulgene skal ha det bra, selvom jeg er sikker på at "synderen" tror at matmor gjør dette for han......Så nå blir fuglehuset flyttet for jeg orker ikke å ha dette på samvittigheten min noe mer......!Hi hi!
Ha en herlig helg alle sammen. Og tusen takk for alle flotte spor dere legger igjen og en ekstra takk til Irina for de pene ordene hun har skrevet om meg og bildene hun har tatt av huset...rødme!Klem fra meg:D

7 kommentarer:

 1. Det fugle huset har helt klart potensiale. Trenger sikkert bare en liten dæsj med maling... "ler"

  Men jeg skjønner hvordan du tenker. Det bor jo en katt her hos oss, så derfor bor mitt forøvrig brune og "trenger desperat en maneower" fuglehus enda i garagen. Pusen får dermed ingen små fuggler men fuglene får jo ikke noe mat heller når jeg tenker meg om.....
  Kanskje det burde bli mitt neste prosjekt??

  Stor klem til skjønne deg og ha en fabelaktig helg ;)

  SvarSlett
 2. Haha, det der var blinkskudd :)

  En liten overraskelse ligger og venter på deg inne hos meg :) Ha ei god helg! Klem

  SvarSlett
 3. takke gud for blogglandia!! Jeg er en bloggvenn av Irina, og såg inne hos henne at hun hadde vært hos deg. Så da ramlet jeg innom her, og på min scrollevei nedover har fant jeg noe jeg hadde oppriktig lett etter! Nemlig hvem som hadde malt det nydelige bildet hos jørn Hoel! Jeg trodde det var bare jeg som såg sånne detaljer, men jeg burde visst bedre...dere damene her inne er plassen jeg skulle leta med en gang, for alle her har jo sans for smådetaljer. Så nå skal jeg kose meg på linken til denne kunstneren!
  Klem fra Smøla.

  SvarSlett
 4. Åh, jeg er sååå glad i deg nå! :) Da jeg fikk englebildet av Hilde Heimdal tenkte jeg på en stickers- tekst jeg hadde sett ett eller annet sted på nettet. Synes den passet så fint å ha ved siden av bildet. (Tre engler...) Og jeg har søkt og søkt, uten å finne den igjen. Men så forøkte jeg nå dine wallpaper og wallstickers- linker, og der fant jeg verset, på Vismadekor. :) Noe er galt med siden nå, så jeg får ikke bestilt, men nå vet jeg hvor det er, og bare de rydder opp i feilen skal den bli min. :) Tusen takk! :)

  SvarSlett
 5. He he, de pleier ikke å være så lydhøre disse kattene;)
  Veggordene på forrige innlegg var forresten kjempefine, nydelig skrift også.
  Ha en fin uke! Klem B:)

  SvarSlett
 6. Heisann Snuppa, hatt en fin helg?
  Takk for koselige ord på innlegget, stikkord ;)
  Stor klem ;)

  SvarSlett
 7. He he, kan skjønne pus tror du gjør det for han;O))) Katten som vi hadde før, kom alltid hjem med fangsten for stolt å vise den til matmor;o// yikes;o)
  Så fint det var med wallstickersen i forrige innlegg...
  Håper du får en flott uke.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails