mandag 26. oktober 2009

Nytt kamera...men jeg trenger hjelp!
Denne gangen hadde jeg bare gull hår. Snakket med forsikrings selskapet mitt i dag, If! Og jeg var forsikret mot uhell. Og ettersom det var så nytt kamera var egenandelen kun 1000 kr. Men ikke nok med det. Jeg hadde allerede oppspart 1000 kr på egenandel kontoen min(He?????har jeg det å....)Men jeg gadd da ikke å spørre noe mer om det, så hvis jeg ville kunne jeg benytte meg av dette. JA TAKK! Så nå får jeg igjen alle pengene mine + jeg kan kjøpe meg nytt kamera=LYKKE og det uten å spare;) Men jeg må nok legge til litt mer penger....Men nå er jeg utrolig GLAD! Jeg hadde et Nikon d 60. Men har nå sett på et Canon eos 450d..Noen som har erfaring fra det? Jeg har også sett på et nikon d5000...det er litt dyrere...men alle disse kameraene gjør meg surrete i hodet.....Og prisene også! Setter stor pris om dere kan hjelpe meg! Kanskje dere har noen andre anbefalinger der prisen er mellom 5-6 tusen! Takknemlig for alle svar! For her blir jeg bare mer og mer usikker, jo mer jeg leser! Ha en fin kveld. Klem fra Linda

15 kommentarer:

 1. Jeg ville absolutt gått for ett Canon 450D :) Selv har jeg 500D og har hatt 350d og er KNALLFORNØYD:D Kunne ikke tenkt meg Nikon, Føler meg så trygg på Canon. Og det har ikke skuffa meg til nå:) elsker mitt Canon 500D med 18-200mm linse:D Vet ikke hvor stor prisforskjellen på 450D og 500D er men jeg ville absolutt vurdert 500D en også om ikkje prisforskjellen er kjempestor altså;)

  SvarSlett
 2. Nei, hva skal man si? Jeg har et Sony dsc-h7. Veldig hot da jeg fikk det, og sikkert veldig not nå, men det fungerer kjempefint! Det jeg vil frem til er vel at for oss vanlige mennesker så er trolig de fleste litt dyre kameraer mer kompetente enn vi er i bruken, så med mindre man satser på kursing og proff- karriere tror jeg ikke det er så mye vits i å plusse på så mange tusenlapper, bare for å få det med høyest tall på. ;)

  SvarSlett
 3. Jeg kommer aldri til å velge noe annet enn canon eos. Har nå 350d og kommer ikke til å gjøre annet enn å kjøpe meg noen nye linser. Er superfornøyd. Enkle menyer og innstillinger.

  SvarSlett
 4. Syns det er litt rart at de fleste som har hatt Canon sverger til Canon.. Kjenner veldig få som har hatt nikon som sverger til nikon..:) jeg har faktisk gått ett år på fotolinje selv om det overhodet ikke vises på bildene på bloggen, har liksom bestemmt meg litt for at der får det bare være.. Kan jeg ikke være 100% fornøyd så kan det bare være.. Haha. LITT sta..;) klikk deg inn på foto.no og les litt om kameraene før du bestemmer deg..;) de har nok sett på begge.;)

  SvarSlett
 5. Hejssan!
  Trots att vi har ett hem med säkert 5 stora systemkameror (Canon, Nikon, Olympus), förstår jag mig INGENTING på dem. Själv har jag en liten Panasonic "fickmodell" och den får duga!
  Nu väntar jag med iver på att se hur din toalett skall bli!!!!!!
  Kjämpefin uke (är det rätt norska)!
  -Pia-

  SvarSlett
 6. Jeg har desverre ikke peiling på sånt. Prøvde å lese litt da vi skulle ha oss nytt kamera, men jeg ble bare mer og mer usikker jo mer jeg leste. Til slutt dro jeg på butikken og kjøpte dte de hadde inne:P

  SvarSlett
 7. Så bra det ordna seg for deg!
  Ikke mye hjelp å få her..har bare et enkelt digitalt kamera, men ønsker "minst" et godt kompaktkamera. Et godt kompaktkamera skal visst være vel så bra som et speilreflekskamera, sies det
  På Akam.no er det masse interessant å lese for deg akkurat nå.
  Lykke til med ditt valg;)

  SvarSlett
 8. Her hos deg har det jo skjedd masse. Men jeg får bare slenge inn en liten kommentar før jeg går ut på tur ;)
  Jeg har ingen greie på slike kameraer så ingen hjelp i meg der.
  Stor klem ;)

  SvarSlett
 9. Jeg har det Canon-kameraet som du nevner! Kjempefornøyd :) Er ingen superfotograf, selv, men mannen min er litt bedre og han er også veldig fornøyd med kameraet vårt. Så det anbefales herfra :)

  Lykke til! Klem

  SvarSlett
 10. Er det ikke deilig med litt høst også? Ta deg noen dager og slapp av litt. Du jobber iherdig det er nå helt sikkert, men du må ikke slite deg ut. Håper du får noen fine dager og så "sees" vi snart igjen.
  Stor klem Snuppa ;)
  Ta godt vare på deg selv ;)

  SvarSlett
 11. Jeg har selv kjøpt nytt kamera nettopp og valget falt på Canon 450D. Har lite erfaring med det enda, men har hatt Canon i mange år og liker det godt.
  Lykke til med valget :)
  Trude :)

  SvarSlett
 12. Godt det er noen andre som kan svare deg, for jeg har iallefall ikke peiling;o))) Mitt lille kompaktkamera duger for meg (sikkert mange som kikker på bloggen min og er uenig, men det skiter jeg i;o))
  Moro for deg å få nytt kamera iallefall.
  Snupp er frisk igjen, barnehage i morra om ingenting skjer i løpet av natta;o)))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 13. Grattis till din nya kamera... det är så kul att fotografera när man väl har en riktigt bra kamera som verkligen återspeglar det vackra i bilderna... Lycka till... nu är det bara att börja testa sig fram...

  Många kramar
  Elin

  SvarSlett
 14. Hei !
  Kan desverre ikke hjelpe deg med kamerabiten. Vi skulle gjerne hatt et skikkelig kamera selv, så jeg får følge med hva folk anbefaler deg.
  SÅ LEKKER stue da!!! Det var kjempeforandring, likte det veldig godt. Og tusen takk for info ang. link. Har vært litt fraværende her, men skal komme med et innlegg i kveld og da får vi prøve linkingen. Gleder meg til å se toalettet også ferdig !
  Ha en fin kveld, jeg skal ha scrappetreff!

  SvarSlett
 15. Jeg har EOS 450D, er kjempefornøyd med det og kan absolutt anbefale deg å kjøpe det!! Enkle menyer og mer enn bra nok hvis du er en glad amatør som jeg :)

  Lykke til med handelen!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails