mandag 28. september 2009

Vi reiser til jul!
Til vinteren pakker vi kofferten og reiser til Thailand, den ene uken skal vi bor her som ligger i Hua Hin og den andre uken vet vi ikke helt hva vi skal finne på..... Jeg har vært i Thailand en gang før, men da var jeg 14 år. Så det er så mange år siden. Vi skal feire både julen og nyttåret i Thailand. Egentlig liker jeg ikke å reise vekk i julen, men nå tror jeg bare det blir godt for oss å komme oss vekk. Og det kommer til å bli kjempe koselig da også foreldrene mine skal være med. Så det blir en ordentlig familie ferie. Selvom det ennå er en stund til så gleder jeg meg virkelig! Og det er godt å ha noe å se frem til! Ferien her i sommer ble jo bare oppussing, så det skal bli godt å slappe av under en parasoll med en paraply drink i hånden;) Ellers så ønsker jeg alle sammen en fin høst uke! Stor klem fra Linda

12 kommentarer:

 1. Herlighet! Det blir godt for dykk det! Eg unnar deg det av heile mitt hjarte:)

  Det såg deilig ut also.

  Anita

  SvarSlett
 2. Akk... Fristende! Det der ser jo helt fantastisk ut. Skjønner godt at dere ser fram til det - synes det høres eksotisk og herlig ut å feire jula langt vekk :) Heldig, heldig!

  SvarSlett
 3. Heldige dere er, det hørtes veldig fristende ut. Skjønner du har begynt å glede deg. Ønsker deg en flott kommende uke:)Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Å så deilig, ja etter den sure sommeren må det være helt skjønt å tilbringe tid i et varmere strøk på vinteren..og så spennende med julefeiring i Thailand!! Heldige dere:)
  Ønsker deg også en fin høst uke!!!
  Klem Anita

  SvarSlett
 5. åååå det så helt fantstisk ut, skjønner godt at det kan være deilig å komme seg litt unna. Blir sikkert en helt fantastik opplevelse :)

  SvarSlett
 6. Det ser helt vannvittig deilig ut. Det fortjener dere. Klem

  SvarSlett
 7. Åh så deilig! Virkelig noe å glede seg til! :) Jeg skal også sydover med hele familien (mine barn, foreldre, søster, svoger og søsterbarn), men jeg må vente helt til JUNI.
  Klart det kan bli litt rart å reise i julen, men jeg tror det blir rart på en fin måte. :) Gleder meg med deg!

  SvarSlett
 8. Takk for koselig besøk på bloggen min!Ser at du også har hatt oppussingsprosjekter på gang,morro og se bildene.Flott blogg du har!Må være hærlig å ha en sånn ferie å se frem imot,klem

  SvarSlett
 9. Så fint det var der! Hadde vært deilig med en pause fra alt regnet nå... :o)

  SvarSlett
 10. Å det så skikkelig flott ut! Heldig dere!!
  Ha en finfin høstdag!

  SvarSlett
 11. Åh, dåån. Kan du pakke meg med i kofferten ;D Det både ser og høres utrolig deilig ut. Men det fortjener du, og den første julen er ofte litt vanskelig så det er nok lurt. Koselig at du skal reise med foreldrene dine ;)

  He he, du leste nesten tankene mine i innlegget under, for jeg tenkte at jeg skulle spørre hvor du fant de bildene men så glemte jeg det i farten ;) Tusen takk ;)

  SvarSlett
 12. Å dette så jo bare helt herlig ut.....nå har dere virkelig noe å glede dere til.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails