onsdag 29. juli 2009

En siste titt på stue taket.....

Om under 2 uker, så kommer det å skje STORE ting med taket i stua, det skal nemlig skiftes ut til GLATT tak! Det er så STYGT og slitt at det er på høy tid...
Men hva er DETTE i taket, du må SE godt etter....jo et plaster, ja riktig et PLASTER i fra tidligere eiere.....stakkar taket har fått hull, og da tar vi så klart et plaster der!

Vi har bestilt nye sofa og jeg gjør vel det klassiske feiltrinnet og gi bort sofaen før vi får den nye....... men nå som vi skal pusse opp har vi ikke PLASS har jeg funnet ut....(min unnskyldning til mannen min, da jeg bare vil ha den vekk....) Venninnen min tar både sofaen og stue bordet, og det blir hentet til helgen allerede!


Hi hi...og her står det nye...uåpnet, men jeg SPARER det til vår nye sofa kommer!Og til slutt...ALT dette fikk jeg på jobben i dag GRATIS...det er reklame ting fra blader som har blitt til overs som vi jentene på jobben har fått! Men uansett, jeg ble kjempe GLAD:D En dag igjen til ferien min begynner også....HERLIG:D Ha en fin kveld. Stor klem fra Linda

4 kommentarer:

 1. Heihei!

  Kan tenke meg du gleder deg til nytt tak, uten plaster :) Ser fram til bilder! Gratis saker er alltid gøy, uansett hva det er! Så deilig det skal bli med ferie da, jeg drar ut på jobb fredag jeg. Da er det 14 dager til neste "ferie".

  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  SÅ fin blogg du har!
  Gleder meg til å se stua di når den blir ferdig. Ha en fortsatt fin sommer.

  SvarSlett
 3. Ja, plaster itaket hvorfor ikke!;) Du trenger jo ikke bytte tak, bare plaster innimellom. Forandring fryder;) Men gleder meg til å se det ferdige resultatet. Blir sikkert kjempebra.

  Takk for award. har ikke sett det før nå.:D

  SvarSlett
 4. Så gøy. Eller, det er ikke gøy med oppussingen og kaoset man må bo i. Men når det blir så fint etterpå, da er det gøy :)
  Jøss, hvor jobber du da? Der vil jeg også jobbe.. Hihi. Nå har du masse snæks å knaske i ferien hvertfall.
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails