fredag 10. juli 2009

Liv og røre i Gamlebyen....

Her om dagen tok vi også en tur til Fredrikstad og bestemte oss å besøke Gamlebyen....har ikke vært der på mange mange år og har hørt det ligger så mange fine interiør butikker der og kafer....
Det første vi møter er en illsint Svane (bildet er veldig dårlig) men han stod midt i veien og hveste til oss!!!Det endte med at vi måttte kjøre rundt han og da kom han løpende og angrep hjulet...ha ha ALDRI opplevd lignende jeg!!!

Her sitter gulla i bilen helt uviten over all action som skjer på utsiden:O)Vakre byggninger over alt i Gamlebyen!!!


Sønnen i huset var for anledningen fotograf...bildet under tok jeg da!!!Og når jeg gikk der å fortalte ham at han skulle se etter detaljer å fotografere...og jeg trodde han endelig hadde skjønt det...så hørte jeg;åå så stillig bil den MÅÅÅÅ jeg ha bilde av!!!!(he he detalj det å da...)Her går vi å koser oss i gågata:O)

Vi begynner å se etter et sted å spise...


Men vi må mate endene først:O) For gudskjelov er svana borte!!!!

Men så styrter regnet ned og vi er nødt å finne bilen.....men hva venter oss....500 kr i bot!!!Og vi som har betalt:O( Sønnen i huset la parkerings lappen på høyre side.....)

Men neste gang vi kommer skal vi spise og gå i de små butikkene.....(vi endte med å spise på en hamburgersjappe på vei ut av byen....)ha en super fin lørdagsdag:O)Klem fra Linda

1 kommentar:

  1. Hehe. Den dagen ble vel ikke helt som planglagt nei. Men gøy for å oss å lese om da.

    Var det uansett verdt å dra til Gamle byen? Vi har tenkt til det i nå i sommer vi også. Tror jeg har vært der for mange år siden... Men jeg husker ingenting. Anbefaler du andre å dra dit? Andre som er interessert i gamle bygg og interiørbutikker???? ;O)

    Hilsen Liv

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails