tirsdag 7. juli 2009

Valgets kval....og jeg som aldri får bestemt meg!!!


Ja i helgen var vi å så på sofa, og en ting er sikker, det blir Mio (http://www.mio.se/) sin oxford serie. Så da er mye gjort. men som sagt tidligere, med 2 små hunder som elsker å ligge i sofaen, kan vi dessverre ikke ha hvitt!!!Ikke vil jeg meg så mye vondt heller;O) Kjenner meg selv og vet jeg kommer til å tilte på alle og en hver her i huset!!!Men så er det å bestemme seg for stoff da og hvilken farge.....vi skal pusse opp stua i begynnelsen av neste år, så vi er ikke avhengig at det skal matche med den fargen som er nå.....men jeg står mellom 2 farger, en sand farge som er ganske så lys......og en farge som er mørk gråbrunt.....men jeg klarte ikke å bestemme meg!!!Så nå må vi tilbake igjen...ikke må jeg bare velge stoff men vi er avhengig av stoffet er slitesterk!!!! Far i huset fikk nesten dånedippen der vi stod inne i den varme møbelbutikken mens jeg tittet og tittet.....Og det er 8 uker leveringstid også!!!Denne uken har jeg tenkt frem og tilbake, og far har vært litt oppgitt at jeg ikke klarer å bestemme meg!!!Han hadde håpet at vi slapp å dra tilbake og at vi bare kunne ringe å bestille den....Men som jeg bestemt sa; Tror nok det er bedre for deg at jeg er 100 prosent sikker, for jeg vil ikke være i hus med meg selv engang hvis jeg skulle bli misfornøyd;O) Stor klem fra Linda

4 kommentarer:

 1. Ksjønner deg godt!!! Små prøver, ulikt lys etc...Jeg har en Howardsofa i beigegrå, slik som den beige linfarge er,kjempefornøyd. Er på bloggen min (stua) om du vil se. Lykke til og god natta:-)

  SvarSlett
 2. Flott sofa :) Jeg syns du skal ta den mørke fargen jeg, også kan du heller ha noen lyse beige/hvite puter og tepper :)

  SvarSlett
 3. Flott sofa, jeg har nettopp skaffet meg en lys en, men her er ingen barn,men en hund hehe, men han hopper ikke oppi selv, selv om han gjerne vil!!
  Flott blogg du har.

  SvarSlett
 4. UTrolig fin form på den sofaen!;) Tror den blir fin nesten uansett hvilken farve du velger!;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails