onsdag 15. juli 2009

Skrivebordet i hus....

Nå er endelig skrivebordet i hus!!!Og jeg gleder meg å ta fatt på den og barokk stolen som står der...ettersom jeg allerede har 4 prosjekter i gang på "maleloftet" mitt så har det blitt kø system.... enn så lenge får det stå i stua...for her er alt mulig blandet sammen allikevel!!!Åååå jeg GLEDER meg å pusse opp stua, den har vi ikke rørt etter vi kjøpte huset!Ellers så har jeg ENDELIG hengt opp våre nye stue gardiner!!!!De har ligget i posen i flere måneder nå! Fordi det er et rent H"#¤%#&/"(unnskyld språket mitt) å henge opp gardiner her i stua for vi har kasse med skinner og alle gardinene må ha hemper!!!(De skal VEKK VEKK VEKK når vi begynner å pusse her!!!)

Men for meg som ikke kan sy og må ha 8 lengder så er jeg veldig fornøyd med gardinene...litt silkeaktig og 159 kr for en lengde(og så var det ta 3 betal for 2 i butikken!!!)Så jeg synes jeg gjorde et VARP!!! (Kjøpt på Hansen & Dysvik)

Ellers så må jeg takke for alle hyggelige kommentarer, tips og råd!!!Blir så GLAD og det varmer mitt hjerte!!!Ønsker dere alle en strålende dag!Stor klem fra Linda

3 kommentarer:

 1. Hei, Linda! Tusen takk for alle hyggelige hilsener:) De settes stor pris på!! Spesielt nå som det nermer seg slutten av oppholdet og man lengter veeeeldig hjem!

  Så flott stol og skrivebord!! Skikkelig ekte, tunge saker! Så flotte! Gleder meg til å se det endelige resultatet!!

  Lykke til med alle prosjekter! Ha en fortatt strålende sommer!!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 2. Flotte gardiner!! Vet det er skikkelig plundrete med slikt oppheng- så jeg skjønner deg godt!! Fin den stolen var!! Utrolig mye fint du har som venter på oppussing!! Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 3. Så fine gardiner! Skikkelig pes med skinneoppheng, men noen steder er det dessverre bare det som kan brukes. (Snakker av erfaring.)
  Skrivebordet og stolen blir sikkert kjempefint når du får fiksa det. Og liftgardina var lekker den også.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails