fredag 28. august 2009

Dette kan du vinne!

Da har jeg kjøpt inn gaven til konkurransen min! Så da ser dere hva dere kan vinne! En sølv ramme i fra Lisbeth Dahl og en stor diamant! Synes dette kan passe inn i de fleste hjem:D(trykk på bildene og de blir større)
Hvis dere ikke er med, så er det ennå ikke forsent! Bare legg igjen en kommentar her og dere er automatisk med på trekningen den 01 sept. Jeg sliter dessverre med ryggen fortsatt, men stua tar form sakte, men sikkert. Flere bilder av den kommer til uka:D! Ellers så vil jeg ønske dere alle en riktig fin helg! Klem fra Linda

5 kommentarer:

 1. Først vil jeg ønske deg god bedring , aldri gøy å ikke være i form . Da har man kanskje også tid til å tenke på alt man ønsker å gjøre når man blir frisk igjen... Det hoper seg opp med oppdrag da !!! Stua blir nok fin tilslutt ;O)

  SvarSlett
 2. Wow! Så lekker premie! Hadde ikke vært det minste imot å være den heldige der, men trekning er trekning... Spennende å se hvem den heldige blir.
  God bedring med ryggen! Får håpe den kommer seg snart.
  Også god helg til deg og dine!

  SvarSlett
 3. SÅ flotte ting du skal gi bort.
  Heldig den som får dette ja.
  Riktig, riktig god bedring!!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Ja jeg så den wallstickeren, veldig fin ! Likte veldig godt det med etternavnet ja! Jo da energien er snikende, holder akkurat nå på med rommet til jentene, kanskje jeg legger ut bilde seinere i dag, håpe håpe. Gaven var jo veldig søt. Sånne diamanter er lekre og sølvramma var nydelig. God helg til deg også

  SvarSlett
 5. He he, ja jeg og har tenk at den kunne være svart. Jeg vet ikke helt men jeg lurer på å prøve å lasere/patinere den. Det høres ganske bra ut.
  Nydelig presang du skal gi bort, heldig blir den som vinner dette.
  Jeg slang meg på som følger av bloggen din, synes du har en flott blogg ;)

  Riktig god bedring og ha en fin kveld ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails