søndag 16. august 2009

Søte greengate bokser!

Ja da er har jeg kjøpt for første gang noe ifra Green Gate....så da er vel jeg offisielt en BLOGGER....disse søte boksene var 30 prosent på også...datteren min har ønsket seg sånne lenge så hun ble den lykkelig eier av disse!
Fant også denne skålen, liker så godt disse fra Bruka design...nå mangler jeg bare resten av familien(foruten om salad skålen)...! Ellers så skjer det mye i stua! Og i morgen kommer det murerere som skal ordne peisen glatt! Gleder meg til det. Ha en super søndag. Stor klem fra Linda

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dine første GG ting :-D Har selv fått 2 ting i sommer, så nå er vi med i klubben ;-)

  Ha en flott uke!
  Klem J

  SvarSlett
 2. Vælkømmin til GG;o)
  Himla fine bokser;o)
  Godt det går fremover i stua.
  Ha en fin kveld.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Flotte bokser. Jeg er nok ingen "ekte" blogger for jeg har ingen GG-ting, men det kommer vel etterhvert, er jeg redd. Hihi!
  De Bruka-tingene er kjempefine. Så nøytrale og passer inn hvorsomhelst.
  Gleder meg til å se resultater av stua. Blir sikkert kjempefint.
  Vi holder fortsatt på med å rive fliser av veggene på badet. Skikkelig møkkajobb og alt sprer seg selvfølgelig utover resten av huset. Hva gjør man forresten med alle tingene man har på badet som må ut mens man holder på?? Utrolig hvor mye det lille rommet egentlig rommer.
  Nå er det kvelen - GOD NATT!

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Eg har framleis ingen GG-ting, men syns dei har mykje fint. Er berre så vanskeleg å bestemme seg:) Boksane var fine, og det er jo ikkje noko stor avgjerd:) Skålene frå Bruka er så tøffe! du har verkeleg gjort nokre kupp, du:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails