mandag 24. august 2009

Hvilken farge skal man velge?

Ja ja...det blir mye stua snakk nå, men det er så klart det som opptar meg! Det går sakte, men sikkert fremover....dessverre har ryggen min slått seg helt vrang, så jeg har blitt sykemeldt! Skal på behandling denne uka. Typisk at noe sånt skjer nå! Men man får bare ta en ting om gangen! Uansett så må jeg bestemme meg for farge.....der vi bodde før hadde vi lys toscana i stua. Noe som passet stilen min veldig godt! Men nå har jeg faktisk lyst til å gå mørkere......
Men det er jo veldig stilig helt lyst også, noe som gjør det mye enklere å kombinere andre farger på puter og annet pynt!

Man kunne jo også ha godt for en mellomting som jeg hadde i det andre huset...


Eller vårt kjempe tøff og gått for en veldig mørk farge! Med lyse møbler blir det jo bare lekkert! Jeg synes jeg kan være feig når det gjelder fargevalg og velger den som er safe! Men jeg synes det er morsomt å være litt vågal med farger på veggene og heller velge lyse klassiske møbler...Hva synes dere??? Minner også om konkurransen jeg har, under dette innlegget! Legg igjen en kommentar under konkurransen og du er automatisk med! Ha en fin uke. Stor klem fra Linda

8 kommentarer:

 1. Jeg synes begge deler er kjempelekkert! Velg noe du tror du ikke blir drittlei det første halve året ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg har lyst i omtrendt hele huset, syns det er enkelt og safe;o) Er så mye en kan forandre på ellers da, og uten at det behøver å koste så mye. Gang, yttergang, stue, loftstue, 1 soverom og sylysten har fått samme tapet i en eggehvit farge. Tapeten er overmalbar, med litt struktur, og kostet ikke mer en ca 230kr rullen. Så vil det heller ikke smake penger av støvet hvis jeg skulle ville ta det ned en gang;o)
  Lykke til med valget;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. God bedring med ryggen forresten;o)

  SvarSlett
 4. Helt lyst er jo kjempefint mht. farger på tekstiler osv. da, men hvis du har hvite møbler også syns jeg det blir litt FOR mye hvitt. Ingen kontrast liksom.
  Litt mørkere farge er fint hvis du har hvite møbler, syns jeg. Hva med en fondvegg da? Går du lei så er det enklere å male om bare den enn HELE stua f.eks. Det er en farge jeg syns er innmari fin, men kommer ikke på hva den heter - og langt mindre hvordan det skrives; "karrakasj" eller noe sånt. Er det virkelig noe som heter det - Haha!! Den er litt sånn gråbrun uten å være for mørk.
  Lykke til med valget! Vi blir vel oppdatert?

  SvarSlett
 5. Det er ikke lett å velge farge, for en må jo tenke på at det skal "vare" en stund.
  Selv gikk vi for en safe farge som er: lys antikk. Den er vi veldig fornøyd med, så den kan jeg anbefale hvis du går for det lyse. Ellers så kan det selvsagt være spennende med en mørkere også. Tenk litt på hva møbler du har, og sist, men ikke minst: LYTT TIL MAGEFØLELSEN.

  Lykke til.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Vi har bestandig hatt lyse vegger der vi har bodd, men følte nå at jeg måtte ha litt forandring. Selv om hovedfargen denne gangen er lys (S1000-N) så har jeg helt svart tapet (litt struktur) i tv stua. Og der har jeg også svart sofa, grå og svarte gardiner og putene i sofaen er også svarte og mørke. Høres veldig trist ut, men jeg syns iallfeall at det er lekkert. Og med riktig belysning så blir dette veldig bra. Fargen er også tatt hensyn til i forhold til tv. (de tenker jeg på at man skal sitte i et mørkt rom å se på tv og ikke fargen på tv, hehe)
  Jeg ville prøvd meg på en litt mørk farge, kan du ikke sjekke ut: S2005-Y20R og oppover, altså 3005, 4005osv...det er gode lune farger. Og det er vel ikke verre enn at det går an å male over hvis man er så misfornøyd?
  Lykke til med valget!
  Hos meg går det tregt for tiden, men litt blir gjort hver dag, nå er det ikke lenge til kjøkkenet er ferdig.

  SvarSlett
 7. Hmm … jeg har sett deg på bloggrullen på NiB med de siste innleggene dine jeg! Men har sett selv at jeg blir oppdatert hos noen bloggere, men ikke hos andre. Men noe tull, det er det! Vi har nok blitt for mange medlemmer til at blogspot kan takle det ;)

  SvarSlett
 8. Du sliter litt slik som meg valget er ikke enkelt når man liker både mørkt og lyst. Og begge deler er fint. Det kommer an på hvor mye lys du har. Er det mye vinduer så er det helt greit å velge litt mørkere farge. Det er helt klart lunere enn helt lyst. Jeg er veldig glad for at det er mulig å male om igjen uten at det koster skjorta... Jeg pleier å kjøpe en tre liter først da får jeg inntrykk av hvordan det blir før jeg kjøper til hele rommet. Så til downlight. Jeg har hvit panel i taket og børstet stål på lysene.Jeg var redd de hvite ville bli gule. Har aldri angret på at vi monterte disse. Jeg har heller ikke så mange men de er montert slik at de lyser ned på veggen på bilder etc. Lykke til. Det blir veldig fint og da er det gøy, men pass på ryggen. God bedring.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails