tirsdag 7. april 2009

Engelske kjøkken...
Må si at jeg har en forkjærlighet til engelske kjøkken, spesielt de gamle stekeovnene!!! Skulle gjerne ha hatt en slik selv:O) Påsken har ihvertfall begynnt her i huset. Eller skal jeg si påske kaoset...Noen ganger lurer jeg på om jeg er riktig bevart. For jeg har jo nettopp malt alle veggene på kjøkkenet, fått hengt opp nye gardiner, kjøpt fliser over ovnen(ikke fått dem på plass) og bestilt ny vifte...først da bestemmer mor seg at, nei vi maler kjøkkeninnredningen vi!!!! Så da er vi på gang i et nytt lite kaos....noen ganger lurer jeg på om jeg driver med selvpining...er egentlig ikke så glad i å pusse opp(men hvem er vel det) Eller jeg elsker å pusse opp, hvis andre gjør jobben;O)Men hvem gjør ikke det....!!!! Datteren min var ihverfall ikke helt fornøyd for som hun sa, jeg er så lei den lukten!!! Men om 3-4 dager er alt vel overstått, det er ihvertfall planen!
Men mor har flere kort gjemt...som jeg håper å få gjennomført! Som å høytrykkspyle gårds plassen og verandan slik at vi får satt frem litt hagemøbler. Planer må man alltid ha!
Kos dere alle sammen, så håper jeg dere slipper unna maling spannet:O)

3 kommentarer:

 1. Så stilige bilder. Utrolig fine "barkrakker"
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 2. Hehe, så uendelig godt å høre at det er fler av oss!!! Her har "prosjekt kjøkken i påsken" vært planlagt lenge, og det er lite idyll og spore her hjemme akkurat nå. Alle kjøkkenting ligger i spisestua, kjøkkenet ble grunnet i dag og taket malt nå i kveld. Panel er halvveis oppe på veggene og ja... du kan bare tenke deg kaoset *hehe*. Lykke til med oppussingen - legg ut bilder etterhvert, da ;)

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder!!!! Som Maria over her, falt jeg også for barkrakkene.. De var rålekre!!

  Ønsker deg en finfin kveld og en fortsatt god påske!: )

  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails