torsdag 2. april 2009

Tvstua er ferdig

FØR.....


Sånn så stua ut før vi kjøpte huset....ikke akkurat vår stil! Vegg til vegg teppe på gulvet og rosa tapet på veggene....kan vel si det var rom for en forandring...


ETTER......

Må innrømme at peisen til far i huset ikke ble så verst allikevel...når den endelig ble hvit så kan jeg faktisk leve med den!


Trappa ble jeg kjempe fornøyd med! Trappa føres opp til det som skal bli soverommet vårt så det er neste prosjekt her i huset....kommer nok å ta tid for det er veeeldig mye å male.....det er fortsatt litt tomt i tv stua, men vi får ta det i lengden......sofan er dansk design som var såpass dyr at den får bli. Uansett så liker jeg forskjellige stiler, så det gjør meg ingenting at stilen her er mer moderne. Hovdestua vår er mer miks av gammelt og nytt, dermed får jeg begge stiler!!! Veggene er malt i fargen chi som egentlig er nesten hvit. Hadde veldig lyst på en fond vegg i en mørkere farge og jeg har allerede kjøpt farg....men jeg var så usikker at jeg til nå har bestemt meg for å ikke male den riktig ennå...må leve litt der og så se hva jeg bestemmer meg for!

gleder meg å få litt mer ting der, så det står både stoler og sjenk på ønskelista mi nå...men der står det mye annet også, så vi får vente litt. Jeg er uansett kjempe fornøyd at vi endelig er ferdig. Taket ble også kjempe fint etter at det ble sparklet og pusset og malt på nytt etter vår lille bommert. Elers så skal jeg ha meg påske ferie nå. Skal male kjøkkeninnredningen tenkte jeg nå da....he he...noe må man jo finne på mens man har fri. Ønsker alle en riktig fin påske!!!!

7 kommentarer:

 1. Go`påske til deg også...gøy å se før og etter bilder....Blir så fint:O)Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott det ble. Både trappa og kjellerstua. Jeg likte stilen din, og det er gøy med litt ulike stiler når man har plass. Klem og god helg! Ingunn

  SvarSlett
 3. OI for en forskjell. Man skulle ikke tro det var samme rom!

  Tusen takk for støtten i går angående jobben jeg har søkt på, det varmet.

  Tusen klemmer

  SvarSlett
 4. Så moro og se før og etter bilder:))

  Skal ikke tro at det er samme rommet:)Det ble kjempefint:))
  ha ei fin helg

  SvarSlett
 5. Jeg vil få ønske deg en helt fantastisk palmelørdag.
  Varme vår klemmer fra Elin:O)

  SvarSlett
 6. Ååå så flott det ble :) Kjempe forskjell.
  Ha en flott helg..

  SvarSlett
 7. Tusen takk for fine tilbake meldinger:O)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails