onsdag 8. april 2009

New England stil!
ÅÅÅÅ jeg drømmer meg bort i fra oppussings kaos og malingslukta med disse bildene..!!!!
Det ene bilde er bare vakrere enn det andre! Jeg ønsker meg alt....!!!!
Her i huset står alt opp ned...kjøkkenet er grunnet, men det gjenstår mye jobb! Uannsett så må jeg jo le av meg selv...har aldri vært tilhenger av white living....ikke vondt ment, men jeg må ha litt farger rundt meg. Og med huset full av dyr, tar jeg heller ikke sjansen. Men jeg må jo bare si, at kjøkkenet vårt blir WHITE!!!! Her er det hvite vegger eller chi som fargen heter..og innredningen blir malt i eggehvit...handlet litt stasj hos Lobelia netthandelen, så alt som var i stål blir nå byttet bort til hvit romantikk! Så jeg har nok blitt påvirket av alle dere som elsker white living.....
Må bare le av meg selv, for på loftet ligger det min svarte periode, da var jeg vel sånn 18/19 år og alt skulle være svart inkludert middags service som var svart 8 kantet og vin glass med svart stett(sikker på at noen husker dette)og så ligger den blå perioden min...da alt jeg hadde skulle være blått og hvit hollandsk stil.....og så kom den grønne perioden med gull. Da skulle man ha tørkete blomster, messing lyse staker og mørke grønne krukker......så hadde jeg vel også en mørke blå periode(med blå og grønne flasker overalt).....og så kom da stål, da jeg skulle prøve meg på minimalisemen, men det var vel ALDRI meg!!! Jeg er vel heller maximalismen selv. Men ihvertfall, nå er stål ut og hvite krukker og dill dall gjelder...så får vi se hvor lenge jeg blir tro til den.......Men jeg regner med at jeg ikke er alene med å bytte både smak og stil!Og jeg unnskylder meg med at FORANDRING FRYDER!!!!
By the way...hentet mitt nye kamera, bare ELSKER det!!! Skjønner ikke så mye ennå, men det kommer nok...føler meg som en proff allerede og regner med at både dyr og folk i huset kommer til å bli mektig lei av all knipsingen min;O)


3 kommentarer:

 1. Wow... for en innredning! Helt utrolig flott!
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder, takk for inspirasjon :-)

  Velkomemn til konkurranse hos meg!
  GOD PÅSKE!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 3. Jeg må innrømme at jeg drømmer meg langt bort når jeg ser de bildene jeg også! Var jo bare utrolig lekkert

  Ha en fin påske =)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails